Elfori group
Отзывы о работодателях Торговля оптоваяElfori groupКомпанія «ELFORI group» — провідний постачальник професійної косметики для косметологів та перукарів. Наша місія — допомогти нашим клієнтам досягти найкращих результатів у своїй роботі та забезпечити їм інноваційні та якісні продукти. Фокус ДистрибьюшнДистрибуційна компанія, спеціалізація: продаж продуктів харчування, алкогольної продукції, кормів для тварин Арк-ГруппКомпанія «АРК-ГРУП» — це передовий оптовий постачальник сертифікованої сільськогосподарської техніки та запчастин в Україні. Наша команда професіоналів, які добре знаються на технічних особливостях кожної продукції. Як результат, ми не лише консультуємо з усіх питань, а й допомагаємо у виборі оптимальної спецтехніки. ГалаТеаДистрибуція продуктами харчування, кафе Крамар ЛТДКрамар ЛТД — найбільший імпортер риби в Україні, якість яких підтверджена усіма необхідними сертифікатами. Ми — це надійна компанія, яка: працює з 2007 року та володіє найбільшим асортиментом м’яса і риби; в наявності власні переробні цехи та холодильні склади площею 3000 м.кв.; власна служба доставки як по м.Львову, так і по Україні. Кворум-НафтаНаша мета — максимально задовольнити потреби наших клієнтів, надаючи якісні послуги. Ми розвиваємо логістичну мережу для більшого комфорту наших клієнтів. Ми співпрацюємо з автолюбителями, з великими підприємствами автомобільного, залізничного та морського транспорту, компаніями машинобудування і суднобудування, Укроборонпром, підприємствами торгівлі та сфери послуг, фермерськими господарствами. Команда компанії Кворум-Нафта — це чуйні, уважні і амбітні люди, справжні […] Альтернативні Технології ПФКомпанія Alternative Technologies успішно працює на ринку України з 2010 року у сфері Агро, HoReCa, Retail. За цей час ми здобули репутацію відповідального ділового партнера та постачальника обладнання високої якості. Ми партнери багатьох Європейських виробників та здійснюємо прямі постачання обладнання з Італії, Німеччини, Іспанії, Фінляндії, Швеції, Угорщини, Франції, Литви, Латвії та ін. Наявність у компанії […] Фієра ГрупФІЄРА ГРУП ТОВ компанія займається оптово-роздрібною торгівлею оздоблювальними матеріалами від економ до еліт класу. У компанію входять: • мережа аутлетів ПлиТочка в м. Харків та м. Одеса. Асортимент: 1.- Керамічна плитка для стін та підлоги; 2.- Керамограніт матовий, глазурований, полірований, технічний, потовщена 2 см; 3.- Мозаїка скляна, керамічна, пластикова, з натурального каменю та ін.; 4.- […] ЮромашКомпанія «Юромаш» є ексклюзивним дилером в Україні Hitachi Construction Machinery Co. Ltd., офіційним дилером в Україні компаній DYNAPAC, BELL, TEREX FINLAY, SAKAI, FURUKAWA, ESCO та ін. Сьогодні «Юромаш» є однією з провідних українських компаній у сфері імпорту, гарантійного та постгарантійного обслуговування дорожньо-будівельної та кар’єрної техніки та обладнання. XаткаОсновний напрямок діяльності КОМПАНІЇ — комплексне постачання будівельної продукції для магазинів, підприємств та організацій в Рівненській області. Наша КОМПАНІЯ розпочала свою діяльність з продажу будматеріалів на терирорії м. Рівне та починаючи з 2002р не змінювала юридичної назви. До структурного пірозділу КОМПАНІЇ належить роздрібний супермаркет будівельних матеріалів «ХАТКА» у якому представлені досить різноманітні групи товарів. Супермаркет […] ТІЗ-КарбогазПП «ТІЗ-Карбогаз» спеціалізується в області поставок СО2 і всіх можливих застосувань СО2, а також в області інсталяцій криогенного обладнання власного і зарубіжного виробництва. Історія та діяльність компанії ПП «ТІЗ-Карбогаз» працює на ринку виробництва, поставок, монтажу та пуско-налагоджувальних робіт, гарантійного та пост-гарантійного обслуговування вуглекислотного обладнання з 2004 року, будучи однією з найбільших компаній в Україні, які […] СпецбудзапчастинаКомпанія «Спецбудзапчастина» займається продажем запчастин, витратних матеріалів, масел та мастильних матеріалів для транспорту, сільгосп та спецтехніки, а також промислового обладнання. Наш досвід та асортимент дозволяють вирішувати завдання ефективної та довгострокової експлуатації різної техніки наших клієнтів. Ми є прямим імпортером, що не тільки дозволяє нам формувати вигідні цінові пропозиції, а й здійснювати необхідний контроль за якістю […] MV Global TrendsMV Global Trends — напрямок діяльності гуртові продажі: електроніка, гаджети, аксесуари. Good BagsМи — торгова компанія «Good Bags», що спеціалізується на продажі крутих сумок, рюкзаків, валіз та аксесуарів у сегменті B2B. Ми входимо до топу лідерів українського ринку. Наша мета — не тільки продати якісний товар, але й зробити це з настроєм, подарувати партнеру посмішку та гарні емоції. Наше гасло: «Сумки, що заряджають» ! Оптичний клубOPTIK CLUB — всеукраїнська компанія з головним офісом в Києві та клієнтами в усіх без виключення регіонах нашої держави, що займається гуртовим продажем сонцезахисних окулярів та оправ для окулярів. Компанія реалізує найнадійніші та відомі оправи Європейських виробників. Ми ексклюзивні партнери світових лідерів оптичної ніши. Наша філософія — позбавити наших клієнтів-партнерів головного болю і надавати найвищий […] Віта агро трейдТОВ ВІТА АГРО ТРЕЙД — стабільна агротрейдингова компанія з експортною орієнтацією. Основні напрямки діяльності — закупівля та експорт пшеничних висівок, шротів (соняшникового, соєвого) , соняшникової макухи та іншої агропродукції. |