Отзывы о работодателях Торговля оптовая

SPV Company Ltd

SPV Company Ltd. — офіційний імпортер технологій безпечного замикання та декору від провідних світових виробників: з 1994 року ми впроваджуємо інноваційні технології від світових лідерів з виробництва продукції безпеки на ринку України; завдяки багаторічному досвіду та сумлінній праці компанія визнана як лідер галузі безпеки не тільки в Україні, а й серед фахівців світу; компанія є […]

Август Юей

Компанія «Август ЮЕЙ» заснована у 2000 році. За ці роки наша компанія посіла провідне місце на українському ринку дизайнерських паперів та картонів. У нашому асортименті понад 800 найменувань ексклюзивного дизайнерського паперу та картону європейських виробників для vip-упаковки, авторських робіт, високохудожньої поліграфії. Компанія займається оптовою та роздрібною торгівлею. Ми постачаємо на український поліграфічний ринок продукцію провідних […]

КС Маркет

Компанія «КС МАРКЕТ» є імпортером широкого ассортименту товарів серед яких: канцелярські товари та товари для спорту. Займає провідне місце серед підприємств України в цій галузі. Ми спеціальзуємось на сучасних канцтоварах для дому та офісу, професійним обладнаням для настільного тенісу. Серед активів нашої компанії є професійний клуб з настільного теннісу.

Агрокомцентр

Продаж запасних частин до сільськогосподарської техніки (оптова торгівля)!

Дисторг ЛТД

Наша компанія це надійний партнер у сфері торгівлі та постачання, на всіх ринках, що допомагає бізнесу ефективно розвиватися. Ми забезпечуємо широкий асортимент послуг, оптимізуємо процеси та надаємо аналітичну підтримку для прийняття вигідних комерційних рішень. Наш досвід і професійний підхід дозволяють клієнтам отримувати найкращі умови співпраці та стабільне зростання.

МедГрупИнвест

Компания Медгруп в Украине — официальный дистрибьютор и импортер профессиональной медицинской одежды от TM Cherokee на территории Украины. Мы работаем на рынке Украины уже более 10 лет. Еще одно направление деятельности Компания Медгруп предлагает оптово-розничная торговля готовой качественной и профессиональной одежды Бренди со 100 летней историей Предлагаем быстрое обслуживание Надежность

Версуні Україна

We are Versuni. Home to some of the world’s most renowned home appliance brands. Our mission is to turn houses into homes. As a house of brands, we are home to the brands: Philips, Saeco, Gaggia, Preethi, Philips Walita, L’OR Barista and Senseo. With more than 900 patents on our name, our portfolio spans kitchen […]

Логінс

Дистрибуція кондитерських виробів у Полтавській та Кіровоградській областях

Глобал Фудс Дистрибюшн

ГЛОБАЛ ФУДС ДИСТРИБЮШН — торгово-виробнича компанія яка працює на ринку в сегменті HoReCa. Напрямок — продукти харчування японської кухні. ГЛОБАЛ ФУДС ДИСТРИБЮШН — це команда однодумців, налаштованих на результат, людей, що орієнтуються в своїй роботі на потреби клієнтів. Якщо маєш амбіцію побудувати успішну кар’єру — починай діяти, а ми надамо усі можливості, щоб результат тебе […]

Араміс

Компанія Араміс ТОВ займається оптовою та роздрібною торгівлею насінням овочів, квітів, добривами та засобами захисту рослин.

YV group

YV Group — це міжнародна група компаній, яка об’єднує понад 9 успішних і прибуткових проєктів у різних галузях. Ми створюємо ефективні бізнес-рішення, поєднуючи 8-річний досвід роботи на міжнародному ринку з інноваційним підходом та адаптивністю до сучасних викликів. Наші ключові напрями діяльності: Міжнародна торгівля: Експорт та імпорт продуктів харчування (азійські товари, соняшникова олія, пшеничне борошно, цукор); […]

Іва-Груп

Компанія — провідний оптовий (роздрібний) постачальник продуктів харчування в сегменті HoReCa. Ми спеціалізуємося на постачанні широкого асортименту продуктів харчування (сири, молочні, кисломолочні продукти, кондитерські вироби, бакалея, а також багато супутнього товару) для різноманітних закладів громадського харчування, маркетів та ресторанів.

Міроіл

Компанія « Міроіл» спеціалізується на продажу та постачанні мастил, олив та автохімії для різних клієнських сегментів (промисловості, аграрних компаній, власників авто, транспортних компаній), є ексклюзивним національним дистрибутором високоякісної продукції в даному сегменті. На сучасному етапі на территорії України функціонують 5 філіалів.

Holeks-Tech

«Holeks-Tech» Ми — швидкозростаюча компанія. Спеціалізуємось на постачанні промислового та вискотехнологічного обладнання для великих комерційних та державних підприємств України. Наша команда складається, з універсальних професіоналів, які прагнуть до спільної мети, завжди підвищують рівень своїх знань та вміють орієнтуватись в будь-якій ситуації.

Лампочка

Мережа магазинів «Лампочка» Ми являємося офіційним дистриб’ютором багатьох популярних світових і українських брендів електротехнічного обладнання. Пропонуємо широкий асортимент товарів та професійні консультації експертів. Завдяки кваліфікованому підходу до кожного споживача, ми зарекомендували себе тільки з позитивної сторони. Якщо тобі цікаво щоденно вдосконалюватись та зростати тоді запрошуємо до нашої команди!

Арома Лайн

Аромати та сировина для виробництва косметики, парфумерії, свічок, побутової хімії та інших галузей. Оптова торгівля парфумерними та косметичними товарами.

АРС-Кераміка

Оптова та роздрібна торгівля будматеріалами та меблями. Заснована як ТОВ «Апейрон» у 1994 році. Територія поширення — Захід України.

Artforma

Компания ARTFORMA — это инновационная компания, которая не прекращаемо совершенствуется в собственном развитии и предлагает рынку Украины избранные, изысканные, актуальные и востребованные продукты. Компания имеет значительный успешный опыт работы в сфере индустрии красоты. Является эксклюзивным авторизованным дистрибьютором Nashi Argan в Украине.

ВСД Айті Груп

Діяльність нашої компанії складається із декількох напрямків: Перший — це оптовий та роздрібний продаж IT товарів; Другий — розвиток мережі дитячих садочків нового покоління.

Бізнес-оіл-груп

Оптова та роздрібна торгівля пальним