Эпицентр

Эпицентр

Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах.

Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты

1. 3 ноября 2022

Чому інші порядні працівники мають страждати від таких вилупків?

2. 3 ноября 2022

Знижки по бейджу закриті для усіх відділів. Вітаю
    Тіштеся далі з того як ви заробляли на відкатах, [вырезано].

3. 3 ноября 2022

Ну шо? Доигрались со скидками и откатами от покупателей? Муа..ки. б…ь. Тепер МТ и прочую лабуду продавайте как хотите.

кричали ж на кожному куті, як Епіцентр «нагібають», як заробляєте, скільки. Точно би мовчали б, дурники, а то тепер мт згадали

4. 3 ноября 2022

5. 2 ноября 2022

Завидуем Никополь! В Кропивницком всё наоборот!!!!! Наши випЫ или в кабинетах лежат или катаются на служебках по своим делам. Ходят по маркету редко. Всё работает и без них! За алкоголем в фуд только бегают. Не верится что могут быть нормальными директора в этой сети.

6. 1 ноября 2022

Доброго дня!
    Читаючи цей весь негатив, хочеться поділитися як працюється в ТЦ Епіцентр м.Нікополь
    Весь той колектив ,який залишився ,а залишилось його не багато у зв’язку з обстрілами кожного дня і ночі міста ,працює як один механізм та як одна команда!
    У нас не має свого відділу ,у нас є наш єдиний ТЦ!
    Атмосфера в колективі дружня та згуртована ! Це все заслуга керуючого состава та кожного співробітника. Ну а насамперед хочеться відмітити в цьому заслугу директора нашого ТЦ Євгенія Сергійовича! Це людина і керівник з великої літери! Завжди с колективом і морально і фізично ! Завжди підтримає добрим словом і гіпсокартон погрузити допоможе і сковороду продасть особисто !
    Це великого коштує !

7. 29 октября 2022

Хлопці та дівчата в цей чат писати без толку. ЦО все знае а сам О.В це не читае!! Компанія номер 1!! Тільки с кінця

8. 29 октября 2022

Ратушний кисель токові це злочинна група за крадіжки яких платять звичайні люди. Коли вже керівництво компанії раззує очі??

9. 28 октября 2022

Токова дочекалася слави крадіжки, не тільки неадекватки

10. 28 октября 2022

@ТРАНСПОРТНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ., департамент вы что там курите?? В Эпицентре есть UVECO….а вас пора на воздух по несоответствии должности

То можуть бути наймані водії зі своїм авто

11. 27 октября 2022

Аванс когда будет Харьков К-3,по какой причине задержка.Выплаты 2 раза в месяц по налог.кодексу вообще-то!!!!!

12. 26 октября 2022

Дружина директора Ратушного яка працює начальником дитячого відділу ходить по маркету і фоткає бейджики співробітників, а потім робить собі знижки за рахунок співробітників…. Мабуть це зловживання, куди дивиться СБ…

13. 25 октября 2022

14. 25 октября 2022

@Cережа, у компанії ЕпіцентрК немає вантажівок марки IVECO. Дякую за ваш відгук!

15. 24 октября 2022

Новое руководство кинулуло предателей, и теперь начинает вывозить в Крым весь товар с 2 маркетов.
    Если СБ оставит тех кто мимо кассы проносил на миллионы товара в захваченом маркете то это будет треш, прийдется самим писать акты?

16. 24 октября 2022

Саша Токовой муж нашей коммерческой директора Токовой И.П. работает на 10 отделе когда продавал качели и мебель своим знакомым ложил в коробки электрические инструменты и не только нашего отдела. Это всё выходит с маркета потому что его жена знает все лозейки и прикрывает всё такое. теперь у нас в отделе недостача. Она приказала фзпшникам перекрыть недостачу и нашему отделу в зарплату. Хороший номер..

17. 21 октября 2022

Очень удивил Болотин Бренд шеф.Корона чухает потолок.Возомнил себя великим поваром.Профессионалов на работу брать отказывается,не добор огромный из за него.Пришел с Мафии кстати не такой уж суперский ресторан.Серега научись сам готовить сначала ,а потом учи других

18. 19 октября 2022

Очень странно что в столовых для работников играет половина музыки российских исполнителей, в том числе поддерживающих войну, может хотя бы нашу музыку будем слушать а не врагов)))

19. 18 октября 2022

Харьков К-2 когда зарплата, сегодня 18.10, а аванс тогда когда

20. 16 октября 2022

Уже скоро аванс, А зарплаты ещё не платили. Скажите как можна прожить за деньги получение ещё 10 сентября? Мы. что не заслужили вовремя получать свое заработаное?

21. 16 октября 2022

Харьков К-2, когда дадут зарплату или что уже все будут получать аванс??????!!!!!!

22. 15 октября 2022

Ратушний бере гроші з директорського фонду і дарує собі бухло за п’ять косарів. Потім з Токовою сидять бухають і об***ають людей. Вони ненавидять людей!….. Відношення зверхнє як до скотини.. ніхто даже не здоровається. Та і кому воно надо?! Нелюди!

23. 15 октября 2022

Крізь були корпоративи, звичайно не для всіх, тільки для білих людей з адміністрації, рабів з торгового залу не турбували.

24. 15 октября 2022

Кандитдат :
    Нанимался Категорийным менеджером на категорию Посуда !! еще в довоенное время
    Должность не из простых но как себя ведет компания это позор.
    И так какой то клоун по имени Директор ( не помню имени ) проводит собеседование в Епицентре города Киева, причем меняя магазин после соглавания времени встречи на другой, в другой точке города.
    Тот Самый Директор выпытывая коммерческие тайны прошлых компаний а не лично мой опыт.
    После скажут что подумают.
    Пригласили на второе собеседовие с HR и Руководителем направления.
    Оказалось что это Категорийный менеджер на которого я собственно сам и устраиваюсь.
    Она удивилась что я пришел на ее должность но эта курица сделала вид что наверное будет таких менеджеров двое!
    После мне дали тестовое задание а именно срез рынка ПОСУДЫ!
    Это очень долгий процесс включая зарубежные магазины, я сделал половину и сказал что этого будет достаточно для проверки знаний.
    Через полтора месяца когда я уже давно работаю в другой компании, она предлагает сделать еще одно задание говоря что была в отпуске, конечно она получила ответ что всем бы такой отпуск и пошла мысленно вместе с рус кораблем.
    Крч… пользуются вашим опытом и вашим временем для личных нужд. Ведут себя как клоуны включая аля крутых директоров а по факту нулевые…
    Это стыд и позор в лице компании Эпицентр!
    Не рекомендую подавать резюме!

там клоун и Бренд Шеф Болотин,из за него люди не хотят идти работать в Епицентр,возомнил себя великим поваром,устраивает людям придурошные собеседования,притом профессионалам,до каких ему еще надо дорасти.ВСех ему показуй при взятии на работу,может у него комплекс напалеона,раз корона потолок чухает.*** хватит людей распугивать.

25. 15 октября 2022

@Гость, в Херсоне был. Дружным, крепким коллективом отпраздновали ДР маркета)))

26. 15 октября 2022

У нас не было! Днепр обл. Страх публичного выскзывание. Потому не каких пьянок

27. 15 октября 2022

Багато де вчора були корпоративи, чи знову один Кропивницький відрізнявся?

28. 13 октября 2022

Нанимался Категорийным менеджером на категорию Посуда !! еще в довоенное время
    Должность не из простых но как себя ведет компания это позор.

После скажут что подумают.

Пригласили на второе собеседовие с HR и Руководителем направления.

После мне дали тестовое задание а именно срез рынка ПОСУДЫ!

Это стыд и позор в лице компании Эпицентр!

29. 13 октября 2022

@Гость, не переймайтесь, тут областні центри ще не отримували.

30. 13 октября 2022

А коли Нікополь отримає ЗП? Скільки можна чекати,вже мабуть,всі отримали

31. 12 октября 2022

##ЕПІЦЕНТР##ЖИТОМИР##
    учора виникла ситуція, зранку дві вантажівки даної мережі виїхали на парковку «Металофасаду» на легкову парковку. На добровільну пропозицію покинути легкову парковку бидло почало бузити і щось там собі під носа тявкать. Справа у тому, що слой бетонної подушки передбачає лише встановлення на зупинку та стоянку виключно легкових автомобілів. А тут вантажівки «IVECO». Стояли дві години. Страшно ***ам стало, що прилетить, от і порозкидали автівки по місту, а навіщо порушувати ПДР і наносити шкоду. Я зробив два дзвінка — на гарячу лінію і 102, номери автівок: КА3245АМ. КА3247АМ. А потім згадав про ігорьочка -[вырезано], донецько-луганську ***у, котрий у свій час [вырезано] у відкриту слав при спробі купити 10 пластикових ложечок та віника із совком. ЛУГАНДОН, ти ігорьочок, то тобі з автівки позавчора і казав, а колектив рівняеться на тебе, себто на бидло і веде себе так само…..

32. 11 октября 2022

@Гость, скоріше напишешь заяву на відпустку і звільнять останнім днем відпустки, а отримаєш до 5 тис, якщо з дир. в нормальних відносинах

33. 11 октября 2022

@Гость, зп відпрацьовану і відпусктні

34. 11 октября 2022

Читаю відгуки і натішитися не можу) яке щастя що я втік з того болота, і навіть пофіг на тих 6000 за 24 дня відпустки , лишіть собі скоти, нікому не раджу туди встраюватись на роботу там добре працювати хіба директором, «вічне хамство керівництва» «на**алово з за постійні, затримки зп, також постійні плюсів в цій роботі не бачу і , привіт Плющику, тебе ще плющить? Чи ти *** вже навчився з людьми говорити?

35. 11 октября 2022

Народ, що виплачують зараз при звільнені за власним бажанням?

36. 11 октября 2022

Епіцентр так і працює в тривогу. Учора був масовий обстріл і сьогодні також, це не жарти і можуть загинути люди. Але директор Ратушний ходить з задоволеною міною і шантажує працівників зарплатою яка чесно зароблена до копійки. Політика така: «Якщо вийшов з маркету в тривогу то отримаєш голу ставку, а якщо не вийшов буде нормальна зарплата».
    На зборах при всіх було сказано що хто боїться можуть виходити і на зарплату це впливати не буде. А по факту директор балабол.

37. 10 октября 2022

А ЗП решили не давать в связи с ракетными ударами? Если не от ракет, так от голода ?

38. 10 октября 2022

Файна маркет теж працює, і Сільпо теж. А як що всі закриються — то де людям купляти необхідні товари або продукти. І кожен приймає рішення самостійно де йому знаходитись під час повітряної тривоги. Хто хоче той виходе на парковку, або в підвал найближчий до ТЦ.

39. 10 октября 2022

10 жовтня масовий обстріл України,всі маркети закриті, тільки Кропивницький працює!!!!людей в маркеті нема, а Ратушний заставляє персонал працювати,інакше отримаємо голу ставку!!Що це взагалі за шантаж?!Так нічого його ненавчило!!

40. 10 октября 2022

А что мешает давать ЗП вовремя? До 10го числа. Может и на роботу так ходить, гдето с 6 по 16е мы не работаем.

41. 9 октября 2022

Киев, когда будет ЗП? Тоже ждём. Надоело гадать и ждать у моря погоды.

42. 8 октября 2022

Харьков когда будет зарплата, охранники не люди что ли?????

43. 6 октября 2022

Кинщура не узнать , он уже не тот , без своего мнения и авторитета , продался и лёг под всех , жалко наблюдать за ним

44. 6 октября 2022

@Гость, Ви щось плутаєте). По перше я не працюю на К9 ,по друге в мене ЗП не 35, і по третє я у порівнянні з Вами не має звички обговорювати директорів! Всі директори з якими я працював мене влаштовували,і зі всіми я у нормальних відносинах,це питання напевно до Вас,раз Вас не всі директори влаштовують. Я знаю чим Вас Роженко не влаштовував,він мав гарну звичку контролювати хто як працює і відштовхуючись від цього особисто міг впливати на ЗП,що і є правильним,а зараз Ваш директор делегував цю роботу начальникам,точніше просто довіряє закриття ЗП начальникам,тому Вам можливо це і подобається.
    Про який склад йде мова??? Дуже цікаво! Коли я був на маркеті в останнє і до мобілізації повірте зі складом в мене завжди все було добре,так як і з інвентаризацією,а ось у Вас я не впевнений,що буде все добре! А саме головне у Вас є дуже погана і не культурна звичка писати за спиною про людей усілякі нісенітниці і плітки,я на відміну від Вас якщо мені щось не подобалось і це по ділу завжди міг і Роженку і іншим директорам це озвучити в лице стоячи поблизу,а не як Ви ,як щур за спиною під фейковими ніками і в смс на цьому сайті. А взагалі якщо Вам зараз добре працюється ,з новим директором,це ж просто чудово,працюйте собі на здоров’я! Головне щоб Ви через місяць,два знову не написали вже на нового директора,що і з ним щось не так)???. Судячи з Вашої логіки це можливо,тільки щось Вам не сподобається і Ви одразу сюди Бла Бла Бла жалітися на життя і роботу на сайті! Тільки не розумію чим Ви керуєтесь? Що Вас тут хтось пожаліє? Чи що? Може Ви дуже ранима особа???,може по плачте,кажуть легше стає)))))

45. 5 октября 2022

Очень жалко наблюдать за кинщуром, человек изменил всем своим принципам , продрался и проснулся а когда то на тебя ровнялись , ты в кого превратился ? Посмотри на человека которой когда то тебе подражал и кумира в тебе видел он не прогнулся а ушёл из системы к сейчас просто на высоте

46. 4 октября 2022

Поступила информация, в Херсоне нет доступа к потамусу и любым базам данных как тут писали, все заблокировано.
    Но есть много другой информации, очень печально что почти все начальники на месте, но ничего ? скоро.
    Но есть хорошие новости. Директор и весь офис, руководство и большая часть СБ, и большая часть сотрудников ушла.
    Усидеть на 2 стульях не дадим.
    Как минимум Гереги и СБ не терпят когда выносят товар мимо кассы, как максимум сотрудники предателей не потерпят.

47. 4 октября 2022

@Евгений,
    Ахах кто от решил блеснуть интеллектом
    Ты лучше иди склад убери а не умничай тут
    Сидишь видно с ЗП в 35 тысяч
    И умничаешь у нас за по 9000 с авансом и это только начало
    Роженка вспомнили аха его нужно вообще уволить давно
    Так как он кидал нам ЗП на К8 так это сопли
    Не завидую я вам на К9

У нас на К8 новый директор и он реально лучший

48. 4 октября 2022

@Евгений,
    А что правда в глаза колит ? Каждый дирекьор мутиться в плоть до регеональных директоров !и каждый имеет право на свое мнерия на этом сайте стана димлкрвтии страна своьоды эпицентр как обманывал людей так и обманывает я работаю у вас не одиг год я как считал вас нечтожными так и считаю ,а то чтт тут пишут так этл правда мутки естт
    Что кидают покупателей на деньги так эть правда
    Что кидают продавцов на деньги так это правда ,и то чтт тут пишут про Роженка
    Так это так и есть раз пишут значит он такой
    То чтт в эпицентре в карантин маски пролавали разводняк был так это правда
    На то она горькая правда что режит глаза
    И добавлю что К1К2К3К4К5К6К7К8К9К10 и ЦО весь апарат управления это люди котооые мутяться был бы повод и было бы с кем
    Только послкдняя ЗП сама за себя говрит кидалово оно и есть кидалово людей
    Поцелуйте себя в одно место

49. 2 октября 2022

@К9, а що означає зруйнував??? Маркет стоїть на своєму місці як і раніше)))?
    Чим Ви керуєтесь? Давайте порівняємо торгівлю наприклад до приходу Роженка і після!? І я хочу Вам сказати ,що Ви будете здивовані,торгівля набагато більша стала. І нововведень,перебудов відділів нових багато,які дали результати! Я з будівництва працював на К8 і не можу з Вами погодитись. Чесно дуже смішно, таке враження,що якась заказуха!!! Нормальні люди,які працюють в них не має ні часу ні бажання сюди писати всякі дурниці яка не є дійсністю. А хто в очі посміхається,тисне руку,а потім йде і пише таку дурні з такою злістю,то це не людина,це потвора! Вибачте інакше не можу назвати! Ваша ганебна заздрість виглядає смішно. Повірте люди які стали комерційними і директорами,вони роками майже всі з продавців підіймалися ,і кожного знає і керівництво компанії і офіс! В Епіцентрах навіть у стін є вуха,і якщо б були якісь незаконні дії ,вже б давно всі б знали . Мені цікаво про кого наступного напишуть такі нісенітниці?? Директори К10,К8,К7,К2 вже були,хто наступний диванним експертам не сподобається?) Скажіть чесно по якому принципу Ви вибараєте наступного персонажу для Ваших фантазій??)??? Це ж треба думати,формулювати слова та речення ,багато часу займає, можу Вам ідею по секрету дати, використайте цей час на допомогу в розбиранні завалів в Гостомелі,Ірпені та Бучі,це буде корисніше точно. Або краща ідея йдіть в ЗСУ,країні потрібні такі експерти,хоча ні,вибачте у Вас же духу не має,Ви слабкі і боягузливі,зовсім забув про це!
    Якщо надумаєте звертайтесь,допоможу Вам мобілізуватися!?

50. 2 октября 2022

@Філатов Ростислав К8К9К1К7К5К2К3К10К4,
    Кожен раз заходжу і все цікавіше стає. Чомусь тут поступово всіх директорів та комерційних згадують «не злим тихим словом». Навіть зі сторони це смішно виглядає,таке враження,що ті хто пишуть це лайно тупо заздрять! Пише якийсь диванний експерт,навіть якщо ти і працюєш продавцем чи касиром,чи навіть вище в мережі. Багато років працюю в компанії в багато чого вже бачив,ні я не директор і навіть не комерційний,але є такі співробітники які це все пишуть,їм постійно щось не подобається,Ви постійно шукаєте винуватих,розпускаєте плітки ,за спиною пишите тут лайно ,а все чому??? Тому,що Ви на себе не дивитесь у першу чергу,а Ви тупо приходите на роботу відстояти свій час,без ініціатив,без бажання йти на роботу і працювати,а просто відстояти свої години імітуючи роботу і за це Ви хочете багато грошей! Але ж комерційні і директори бачать все це і закривають ЗП яке Ви заслужили (напрацювали ). І Вам це звісно не подобається,а за що Ви хочете велику зарплатню ?? Це я не про всіх співробітників!!! Багато хто мене зрозуміє! Ходите по маркету «шаритесь» і подавай Вам хорошою ЗП,ні так не буде! І Ви вирішуєте ,а буду я писати всякі дурниці і придумувати якісь махінації, якими начебто директори заробляють. Це так підло і ганебно. Ви всюди пишите,що всі директори погані,компанія погана,зарплати погані,як раби працюєте,так що Вас тримає скажіть будьласка???? Кожен шукає щось краще для себе ,ніхто ж нікого не тримає!!! Шукайте щось собі підходяще,але я думаю і там для Вас буде і директор поганий і колектив і компанія згодом теж буде погана,для Вас все завжди буде поганим,бо Ви така людина ,є такі люди,яким все не так.

1. 16 июля 2012

Ребята, все что пишут здесь на сайте — действительно правда! Я работала в центральном офисе и была приближенной к Герегам. К сожалению, при открытии магазинов в регионах, руководители (директора магазинов) начали вести себя развязно, позволяя себе штрафовать людей, которые и так мало получают, а воруют, как правило — высокопоставленные особы. Гереги все прекрасно знают, стукачей очень много, но толку от этого — никакого. Проработав почти 7 лет, я ушла со слезами на глазах. Было впечатление что на Епицентре свет клином сошелся. Ребята, сейчас нашла работу, не с такой з/п, но я работаю с людьми а не с БЫДЛОМ, меня никто не оскорбляет, и рабочий день у меня 8 часов а не с 8 до 22,00 и без отпуска!!! Всем желаю оставаться людьми, желаю умных и продвинутых Руководителей! Ведь с идиотами работать как-то не очень хочется!

2. 19 июля 2012

Работаю в Мариуполе. Те кто пришел не работать а повтыкать на работе те и уходят. Коллектив нормальный. Руководство адекватное. Все ок. Кормят очень вкусно.

Бухгалтер центрального офиса 1
Художник-оформитель 4
3 900 .. 10 000 грн

Добавьте зарплату в компании Эпицентр

Добавить отзыв о работодателе Эпицентр

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?