Укрбудякість
Отзывы о работодателях КиевУкрбудякістьТОВ «УкрБудЯкість» выполняет проектные и монтажные работы по созданию систем отопления, вентиляции и кондиционирования, а так же строительство объектов коммерческой недвижимости ФАРМЛІДЕРКомпанія по продажу товарів медичного призначення. Dermalogica UkraineЕксклюзивний дистриб’ютор кращих світових брендів професійної косметики в Україні. Один із лідерів у сфері професійної косметики та космецевтики за обсягами продажів, кількістю постійних клієнтів та широтою асортименту. В основі компанії — любов до якісного догляду за собою та бажання дати можливість клієнтам beauty-салонів користуватися найкращими продуктами, що пропонуються на ринку косметології та SPA в Україні. ЗАЛІКовоКомпанія «ЗАЛІКово» займається написанням студентських робіт на замовлення. Світ ТеплаСвіт Тепла — найбільший імпортер сталевих радіаторів, що має повний товарний портфель систем опалення та розвинену дилерську мережу по Україні. 18 років ми імпортуємо товари з Італії, Німеччини, Польщі, Словаччини та Туреччини. Ми націлені на роботу лише з великими клієнтами — дилерами та забудовниками. Биомед ПлюсУ нас вы можете получить медицинские справки в различных востребованных областях. Для более подробной информации, пожалуйста, перейдите по ссылкам в таблице продуктов и цен. АргументАргумент-провідна юридична компанії, що надає високоякісні юридичні послуги клієнтам у різних галузях права. Заснована на принципах професіоналізму, ефективності та етичного підходу,«Аргумент»має багатий досвід та глибокі знання, необхідні для успішного вирішення найскладніших юридичних питань. Основна мета компанії — надати клієнтам комплексний юридичний супровід, що відповідає їхнім потребам та очікуванням. Команда компанії складається з висококваліфікованих юристів, які […] МакромаксСовременный Бизнес Центр с хорошим ремонтом предоставляем услуги аренды офисов, складских помещений и так далее. Бізнес ПозикаКомпанія БІЗНЕСПОЗИКА, лідер на ринку в напрямку кредитування малого та середнього бізнесу. БІЗНЕСПОЗИКА це фінансова компанія, якій немає аналогів в Україні. Працюємо вже понад 6 років, та продовжуємо бути надійною підтримкою як для клієнтів так і для співробітників компанії. Наша компанія постійно та невтомно працює над поліпшенням фінансових рішень та покращенням клієнтського сервісу. БІЗНЕСПОЗИКА є […] Yo MoyoYO MOYO — сеть магазинов модной мужской и женской одежды Есть возможность карьерного роста,т.к. сеть постепенно развивается! Официальное оформление! Техподдержка Фасилити МенеджментКомпания: ООО «Техподдержка Фасилити Менеджмент» — компания, специализирующаяся на техническом обслуживании зданий, а также ремонте и строительстве коммерческих объектов. Свою деятельность компания начала в 2009 году и на сегодняшний день мы работаем во всех областях Украины, предоставляя своим клиентам полный спектр услуг по монтажу, ремонту и обслуживанию любых инженерных систем и не только. Услуги генерального […] Космед ГрупКомпанія «КОСМЕД ГРУП» — національний дистриб’ютор косметики марки VICHY, L’Oreal Professionnel, Kerastase, ексклюзивний дистриб’ютор марок L’Oreal у містах України. Грінн+«ГРІНН+» — є офіційним уповноваженим дистриб’ютором в Україні європейських виробників медичного обладнання, які представленні в нашому каталогу. Ми виконуємо постачання та обслуговування медичного обладнання, гарантійне і сервісне обслуговування, та забезпечення витратними матеріалами. Овостар ЮнионOvostar Union PCL (Група компаній «Овостар Юніон») — вертикально інтегрований публічний холдинг, один із провідних виробників та експортерів курячого яйця і яєчних продуктів. В Україні продукція компанії відома під торговими марками «Ясенсвіт» і «Ovostar». У 2018 році на птахофабриках «Овостар Юніон» було зібрано 1,6 млрд яєць, а поголів’я курки-несучки склало 6,4 млн. Компанія є піонером […] Сфералайн ЛТДТОВ «СФЕРАЛАЙН ЛТД» — компанія з більше ніж 10 річним досвідом роботи в області комплексного постачання електротехнічної, кабельно-провідникової та світлотехнічної продукції. На базі власних виробничих потужностей, проектуємо та виготовляємо широкий комплекс електрощитового обладнання. Ойкос УкраинаКомпанія Ойкос Україна — єдиний офіційний представник італійської фабрики Oikos на території України. Ойкос Україна представляє найбільший вибір декоративних штукатурок, фасадних та інтер’єрних фарб. Всі матеріали італійського виробництва, екологічні та надстійкі. Ми працюємо на ринку України понад 30 років та маємо великий досвід в оздоблюванні об’єктів різної категорії, як приватні будинки, квартири, офіси так і […] SEC EcologyГрупа компаній «SEC ECOLOGY» пропонує послуги еколого-юридичного консалтингу вітчизняним та іноземним підприємствам, що працюють на території України. За 12 років ми здобули репутацію надійного партнера для наших клієнтів та співробітників.В компанії впроваджені високі стандарти обслуговування клієнтів, система показників якості та бонусна система. Серед основних пріоритетів — постійне покращення якості надаваних послуг та вдосконалення регламентів виконання […] UpRankМы занимаемся созданием PPC-рекламных кампаний и топового контента. |