Агент з нерухомості, рієлтор, адміністратор, менеджер з продажу (з навчанням)
Киев,
Компанія « TEPACITI » експерт у сфері оренди житла. Отзывы о работе в Tерасіті, зарплаты, вакансииВакансии 30 000 – 60 000 грн
30 000 – 65 000 грн
Добавьте зарплату в компании TерасітіДобавить отзыв о работодателе Tерасіті Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Tерасіті?

Приехали с парнем в офис на хрещатик 7/13. Нас встретили, поднялись в офис на самый последний этаж. В офисе все очень молодые ребята не похожи на риелторов. Начали закрывать на свои услуги, а по факту, как только я начала собираться и говорить нужно подумать, то они закрывали и не отпускали. Я сказала парню, что это херня и мы вышли. Нас хотели обмануть, это ужасно. На мои вопросы, так никто и не ответил.
А-Ф-Е-Р-И-С-Т-И
Не підписуйте з ними ніяких договорів і не платіть наперед.Ми вчасно втекли.
Одразу відчуваєш неприємну атмосферу і застарілі навички маніпуляціі «менеджера».
@ Гость , ох друже, прям дуже детально все розповів, дійсно все так у них і є) Є велике бажання прийти і Владиславу пояснити все іншою мовою, бо українською йому важко.
Шахрайський скоріше за все Дніпровський колцентр. Гроші від 7000 грн. до 15000 грн. (за так називаємого Віп клієнта) хочуть наперед за невиконану роботу. Схема така, розташовують в інтернеті оголошення про оренду житла. Потім коли люди починають телефонувати, то не беруть слухавки, але через годину дві, аналізуючи всі номери, які телефонують, перетелефоновують та коли клієнт каже вже не згадаю на який номер телефонував, то починають розповідати про велику базу нерухомомті та обов’язково потрібно до них їхати, та спілкуватися. В розмові називають адресу Хрещатик, 7/11. Коли тули приїхав зустріла дівчина, яка назвалася Анастасією та зразу ж провела мене до їншооо спеціаліста який назвався Влидиславом, потім стало відомо що він Футков Владислав Михайлович, РНОКПП 3694010391. Спілкуються по годині, а інколи й більше. В офісі знаходиться біля десяти осіб, дівчата та хлопці. Кожен виконує свою відведену шахрайську роль. Вигадують історії з життя, але дівчатмм та хлопцям по 18-20 років, які по суті життя не бачили. Коли я прийняв рішення не платити наперед, то розповідають що вони витратили не мене свій час, і я майже зобов’язаний заплатити. Також Владислав показує купв заповнених догоаорів, задоволених клієнтів та пропунує набрати їх, але навіть не сумнівайтесь там також їх люди, задіяні в хахрайській схемі, а різні номери, тому що є така послуга переадресація. Тому якщо платити то вже ріелтору, під час огляду квартири при зустрічі з власником житла, та оформленні документів. Я знайшов квартиру за два дні сам особисто. Тому люди не ведіться на пусті балачки. Не витрачайте свій час та гроші на шахраїв.
Шахрайський колцентр. Гроші хочуть наперед за невиконану роботу. Спілкуються по годині, а потім коли люди приймають рішення не платити наперед, то розповідають що вони витратили наш час, і ми майже зобов’язані заплатити, конкретно Футков Владислав Михайлович. Також Владислав пропунує набрати задоволений клієнтів, які я не сумніваюсь західні в шахрайстві схемі. Тому люди не ведеться на пусті балачки. Не витрачайте свій час.
Шарашкіна контора, продурили годину голову, по суті нічого не допомогли, варіанти квартир пообіцяли показати після того як оплачу їх послуги в розмірі 8-11 тисяч. На щастя, я вчасно зрозуміла, що мене намагаються розвести і пішла з їх офісу.
1,5 години пустої балаканини та передоплата наперед шахраї це мало сказано тупо куча мусора ніяких деталей а в кінці подзвонили жінці якоби хозяйки а по факту спільниці ще в центрі Київа
Так нас теж хотіли розвести, не ведіться, не платіть гроші наперед, і не користуйтеся їхніми послугами.
Терасіті шахрайська контора, сидять малі діти і втюхують свої «послуги» за гроші. Якби ж вони хоча б допомогли знайти квартиру то це одна справа, вони вам надають просто посилання з OLX або інших сайтів з оренди і на цьому все, не заявляйтесь до них в офіс.
Філіал Keytown. Персонал з дніпровських скам колценрів.Беруть від 7000 за знайдені ними на OLX і подібних майданчиках квартири від власників і ріелторів без комісії.На олх висять фіктивні оголошення,вам передзвонюють з лівого номера і пропонують послуги ріелтора за 6-7т. Офіси без табличок,ріелтори без фото в месенджерах.На питання про негативні відгуки приносять пачку договорів кинутих ними лохів і виправдовуються безчесними конкурентами.Якщо ви прийшли до них в офіс,вони вас не випустять з грошима.Тікайте звідти і не оглядайтесь
Шахраї, після оплати в 7000 по факту зникли і не допомогли. Квартиру довелося шукати самим. Користуються довірою людей, обіцяють за день-два все знайти, а після підписання договору ігнорують.
Дякую за допомогу з пошуком квартири.
Я навіть не думав, що знайду варіант так швидко — всього за два дні. Ви не просто показали мені хорошу квартиру, а й підтримували на кожному кроці: пояснювали, радили, завжди були на зв’язку.
Приємно працювати з людьми, які ставляться до клієнтів як до друзів.
Всім рекомендую!
Это компания мошенников кто читает мой отзыв пусть не оплачивая откажутся , Футков Владислав Михаилович и Наталия эти люди обманули мать одиночку с 3 детьми на 7000грн ,забрали деньги но не помогли ,каждый день буду проклинать их