Tерасіті

Tерасіті

comment Отзывы: 7

Компанія « TEPACITI » експерт у сфері оренди житла.

Отзывы о работе в Tерасіті, зарплаты, вакансии

1. 28 Фев 2026

Шукав квартиру через них, заселився не одразу, але подивися багато квартир, в цілому роботою агентства задоволений.

2. 1 Фев 2026

Снял квартиру через них, во Львове переезжал по работе с Одессы. Нашли быстро, все что обсуждали все было учтено. Отдельное спасибо Глебу и Ольге, менеджерам с которыми я коммуницировал.

3. 30 Янв 2026

Обращался в данную компанию в Киеве. Все довольно адекватно, объяснили показали, заключили договор и работаем. На поиск квартиры у меня ушло 3 дня. Было 4 просмотра, я выбирал с машиной мне так проще. Заселился в вариант который смотрел еще во второй день, просто хотел еще глянуть вариант. Отдельная благодарность менеджеру Татьяне которая была со мной на связи постоянно, и помогала с любыми вопросами.

4. 29 Янв 2026

Співпраця з Terra City залишила лише приємні враження. Дуже ввічливі менеджери, які дійсно чують клієнта, а не просто намагаються щось «продати». Допомогли знайти ідеальний варіант у новобудові під мої запити. Все чесно, відкрито та професійно.

5. 29 Янв 2026

Шукав квартиру у Львові й звернувся до цього агентства за рекомендацією. Вразила чіткість роботи: фахівці чудово знають ринок, не пропонують «пустих» варіантів і завжди на зв’язку. Окреме дякую менеджеру Альона, угода пройшла максимально спокійно та прозоро. Якщо хочете зберегти час і нерви, вам точно сюди! Рекомендую як надійних профі.

6. 29 Янв 2026

Все чудово! Завдяки Владиславу та Натлії знайшли саме ту квартиру, щиро дякую! Команда профі які знають, що роблять.

7. 1 Июн 2025

Дякую за допомогу з пошуком квартири.
    Я навіть не думав, що знайду варіант так швидко — всього за два дні. Ви не просто показали мені хорошу квартиру, а й підтримували на кожному кроці: пояснювали, радили, завжди були на зв’язку.
    Приємно працювати з людьми, які ставляться до клієнтів як до друзів.
    Всім рекомендую!

Добавьте зарплату в компании Tерасіті

Добавить отзыв о работодателе Tерасіті

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Tерасіті?