БІР Компанія
Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт
Отзывы о работодателях Торговля оптоваяБІР КомпаніяОптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт Бест-хот продуктДистрибутор напоїв та продуктів харчування «БЕСТ-ХОТ ПРОДУКТ» відзначається постійним розширенням мережі, залученням нових партнерів та вдосконаленням сервісу. Працівники компанії мають широкі можливості для професійного розвитку та кар’єрного зростання. Ми також підтримує здоровий баланс між роботою та особистим життям, що позитивно впливає на рівень задоволеності працівників. Робота у нас надає працівникам стабільність, конкурентоспроможну заробітну плату, можливості […] Ейдженд МедікалAGEnd Medical — ексклюзивний дистриб’ютор брендів-лідерів в Україні. Інновації та відповідальність, стали не лише філософією AGEnd Medical, але й ключем до успіху! Ми завжди на передовій ринку і зберігаємо відмінність та етичність в усіх аспектах нашої діяльності! ДезодарОптова продаж сучасних засобів дезінфекції для лікувальних установ ГідрохаусПостачання компонентів гідравлічних систем сільськогосподарської, дорожньо-будівельної, кар’єрної спецтехніки, підйомних машин, загально-промислового обладнання. Сервісне обслуговування спецтехніки, ремонт гідравлічних циліндрів, діагностика та налагодження гідравлічних систем, ремонт та виготовлення рукавів високого тиску. Виготовляє ущільнювальні елементи гідравлічних систем, інших ущільнень, виготовлених методом точення. Компанія працює через власні відділи, мережу регіональних представників. Club KavyКомпанія «CLUB KAVY» — це команда професіоналів у світі кавової культури. Ми слідуємо світовим тенденціям кавової індустрії, приймаємо активну участь у фестивалях, чемпіонатах, виставках України та Європи, щоб реалізувати світову практику у нас в Україні. CLUB KAVY — компанія, яка є обсмажчиком кави та офіційним дистриб’ютором професійного кавового обладнання. Елопак-ФастівЕлопак — провідний світовий постачальник картонного пакування для рідких харчових продуктів. Головний офіс знаходиться в Норвегії, а заводи, клієнти та партнери — в різких країнах світу. Елопак прагне зберігати пакування незмінним та світ неушкодженим. FloorBestКомпанія FLOORBEST — займається офіційною дистрибуцією комерційного покриття для підлоги найбільших європейських виробників вже більше 10 років. Ми допомагаємо підібрати якісне покриття та створити неповторний дизайн в готелях, бізнес-центрах, ресторанах, торгово-розважальних закладах та відпочинкових комплексах. ЕкотепКомпанія Екотеп займається комплексним забезпеченням друкарень витратними матеріалами для виробничого процесу. Працюючи на ринку з 1993 року, ми здобули репутацію надійного постачальника поліграфічних матеріалів по всій Україні. Окрім головного офісу у Львові, компанія має представництва у Києві та Харкові. Багато років нам довіряють представляти свій бренд на українському ринку провідні європейськи виробники, такі як Brancher, […] Косметик ГруппТОВ «Компанія «Косметик Груп» представляє на ринку професійної косметики повний асортимент високоякісної продукції для ефективної роботи салонів краси. Ми також є офіційними представниками в Україні таких брендів: IBSA, PHformula, Simon Mahler, BioRePeel, KEUNE, Gatineau, ORLY, Tanoya. NailsmadeКомпанія NAILSMADE заснована у 2011 році і на даний момент працює у кількох напрямках: Виробництво та експорт професійних матеріалів для манікюру. Інтернет-магазин матеріалів для манікюру NAILSMADE Shop Популярний блог для нейл-майстрів усього світу. Фаст ПакТОВ «ФАСТ ПАК» провідний імпортер якісних кріпильних виробів та інноваційних високотехнологічних кріпильних матеріалів для будівництва, промислових і виробничих підприємств, торгових компаній. Асортимент продукції здатний задовольнити існуючі та потенційні потреби наших клієнтів в кріпленні. Компанія заснована в 2007 році. Цей рік став для нас стартом співпраці з великими українськими та зарубіжними мережами. За 14 років роботи […] НаСвязиРеалізація комплектуючих і аксесуарів відомих брендів iPhone, Samsung, Meizu, Xiaomi і багато інших відомих брендів. Реалізація обладнання для ремонту цифрової техніки Lukey, Baku, YaXun, Kada, та багато інших брендів, що мають попит у сфері сервісу. Місія на 2023 рік збільшити продажі на 60%. Понад 20000 позицій в прайс-листі, дає можливість до стабільних продажів. Роздрібна та […] Компанія АЕККомпанія з 1992 року успішно працює в галузі дистриб’юції проектування монтажу та сервісного обслуговування інженерії об’єктів. Ldvir.uaЛукʼянів Двір — офіційний дилер багатьох світових брендів електро, бензо, пневмо та ручного інструменту та аксесуарів АЄК Муніципал КомюнітіОптова та роздрібна торгівля Сікам УкраїнаНаша компанія є представництвом французької компанії SICAME group — одного з світових лідерів з виробництва продукції для розподільчих електричних мереж. На українському ринку компанія працює з 2006 року і є одним з провідних постачальників арматури для ізольованих повітряних ліній 0,4 кВ, повітряних ліній із захисною ізоляцією 10−35 кВ та кабельних муфт для підземних розподільчих мереж […] СРПТОВ «СРП» — виробник, імпортер, дистриб’ютор, реселер Виготовляємо або імпортуємо на замовлення необхідну вам сировину на кращих умовах. CosmoPlexОптовые и розничные продажи профессиональной косметики и косметологического оборудования. Компания «CosmoPlex» уже несколько лет представляет на украинском рынке профессиональные косметологические бренды для клиник и салонов красоты. |