Отзывы о работодателях Торговля розничная

Telemart.ua

Розничная торговля Компания TELEMART  — это помощник и советчик в выборе компьютерной техники. Наша команда — это компьютерные гики (computer geeks): мы всерьез увлечены розничными продажами компьютерных комплектующих, современных гаджетов и технологий и хотим, чтобы они были доступны каждому. Мы не просто продаем товар, а помогаем каждому человеку приобрести или получить то, что ему на самом деле необходимо. TELEMART — это компьютер в каждый дом! Работа в компании […]

AmoreShop, интернет-магазин

Компания « AmoreShop », основанная 17 января 2012 года, на сегодняшний день занимает лидирующие позиции среди магазинов профессиональной косметики Украины и Европы. В 2012 году компания открыла свой первый розничный магазин в Киеве. Изначально « AmoreShop » специализировался на товарах для ногтевого сервиса. С каждым годом ассортимент компании расширяется и на данный момент он представляет более 60 тысяч товаров для красоты, среди которых товары для […]

RetailGroup

Retail Group — мультибрендова міжнародна компанія, управляє торговими мережами «Велмарт», «Велика Кишеня», «ВК Експрес» в Україні, а також мережами супермаркетів «Green Hills Market» та «Velmart» в Молдові. До складу бізнесу також входить регіональна мережа ТРЦ «Екватор», охоронна компанія «Баярд 9», боулінг клуби «Турбіна» та дитячий розважальний центр «Мультипарк».

Модна білизна, магазин

Мережа магазинів білизни

My Device

Розничная продажа товаров, мелкая электроника и гаджеты

Rozum

ROZUM  — мережа магазинів розвиваючих ігор, видавництво настільних ігор та інтернет-магазин. За 5 років ми відкрили 15 магазинів і не плануємо зупинятися! Ми не продаємо, ми пропонуємо розвиток! У нас Ви завжди можете знайти ігри для малюків, дітей та дорослих: настільні ігри, головоломки робототехніка смарт-техніка логічні ігри іграшки Гайда до нас за творчою атмосферою і розвитком когнітивних функцій! За нами — майбутнє!

MTA, мережа магазинів цифрової техніки

Ми, компанія МТА, — національна мережа магазинів та сервісних центрів цифрової техніки, а також швидкозростаючий та технологічний інтернет магазин MTA.ua. Чим ми відрізняємося від інших? Виконуємо обіцянки. Нам однаково цінна довіра нашого співробітника, клієнта або партнера, ми будуємо довгострокові відносини. Продаємо якісний товар і послуги. Ви зможете пишатися тим, що робите та отримуватимете приємні відгуки і вдячність клієнтів Навчаємося та розвиваємося. Ви гарантовано зростатимете як професіонал […]

Хіт-Трейд

ТОВ «Хіт-Трейд» — підприємство роздрібної торгівлі, що здійснює управління мережею фірмових магазинів glo™ в Україні. glo™ — інноваційний пристрій для нагрівання тютюну, що поєднав в собі прогресивні технології майбутнього та потреби сучасності.

Media GoAds

Мы — компания, которая занимается розничной торговлей online с помощью социальных сетей и различных рекламных платформ. Мы привлекаем большое количество трафика в одной из самых конкурентных ниш. С 2019 года ежедневно растем в направлении лидогенерации и интернет маркетинга. В каждом отделе собраны одни из лучших специалистов в своем деле. Количество наших сотрудников и партнеров кратно увеличивается с каждым годом.

KinderLike

Интернет-магазин одежды. Оптовая и розничная торговля.

MY RAY UA

Виробник жіночого одягу MY RAY UA.

Ферментована продукція

Ми крафтове виробництво ферментованих продуктів — ТМ «Бочка» Унікальність нашої компанії полягає в тому, що ми перші на ринку, хто відкриває мережу магазинів домашніх солінь. Ми використовуємо лише добірні продукти та інгредієнти, які приносять користь кожному. Всі страви наша команда готує за унікальними домашніми рецептами. Наша ідеальна формула: якість + здоровий продукт = довіра людей!

Гавка Лавка

Зоомагазин Гавка Лавка

ROLF

ROLF (DLM) — МЕБЕЛЬНЫЙ ЦЕНТР НОВОГО ПОКОЛЕНИЯ, СОЗДАННЫЙ ДЛЯ ТЕХ, КТО: ценит широкий выбор товаров известных брендов по доступным ценам; регулярно обновляет и дополняет свой интерьер, ориентируясь на современные тенденции и модные тренды.

Вольво Україна

Ласкаво просимо до Volvo Group! 12 брендів. 95 000 співробітників по всьому світу! 190 ринків. Виробничі потужності в 19 країнах. Більше 90 років у дорозі! Вантажівки, автобуси, будівельна техніка, суднові та промислові двигуни. Ми пропонуємо транспортні рішення і робимо наших клієнтів успішними!

Традиция-СТИ

Компания «Традиция-СТИ» работает на рынке Украины с 2008 года. Специализируется на поставках высококачественных материалов, инструмента и оборудования для инсталляции полимерных покрытий из Германии, Польши, Бельгии, США и Китая.

TPT

TOP-Trend — інтернет-магазин, який стабільно розвивається і цінує кожного клієнта, пропонуючи кращі ціни та якісний товар з 2018 року на ринку України.

Агромат

Компанія «Агромат» імпортує до України підлогову та облицювальну плитку таких широко відомих брендів, як Aparici, Rocersa, Impronta, Porcelanite Dos та багато інших. Керамічна плитка, мозаїка та керамограніт, представлені в магазинах «Агромат», дозволять вдало обіграти переваги будь-якого приміщення.

Одиссей-Трейд

Компания «Одисей» начала своё существование в 1999 году. Мы в Украине одни из первых, кто начал заниматься гидромассажными боксами и кабинами производства КНР. На данный момент мы являемся одними из крупнейших поставщиков гидромассажных боксов и кабин в Украине. За время нашей работы, помимо ценного опыта, мы приобрели большую клиентскую базу, сотрудничество с дизайнерскими организациями и […]

Электронтехсервис ЛТД