Національна мережа аптек «Подорожник» Отзывы о работе в Подорожник, зарплаты
Зав. аптекой 2 10 000 .. 10 400 грн Зав. кассой 1 10 000 грн Заведующий 2 13 000 .. 25 000 грн Заведующий аптекой 2 13 000 .. 37 000 грн Кассир 1 6 500 грн Логист 1 10 000 грн Провизор 5 6 500 .. 17 500 грн Фармацевт 18 3 000 .. 20 000 грн Добавьте зарплату в компании ПодорожникДобавить отзыв о работодателе Подорожник Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Подорожник?
Не рекомендую цю мережу в Рівному. Хто був розумний позвільнялися ще весною, що б не бути в підпорядкуванні цих «керівників». Терміни списують з працівників. Понабирали нових «фармацевтів» без будь якрї освіти, які навіть не знають препаратів, через їхні недостачі всі повинні платити гроші. РД нічого не вирішують, постійні штрафи
Гнила конторка в яку не раджу йти. Плани захмарні,зарплату урізають як тільки можна. Заставляють продавати протерміновані препарати інакше заплатиш за них. Офіс собі грамоти і нагороди штампує за рахунок фармацевтів, а серед працівників розігрують чашку за позитивний відгук про аптеки. Це справжній рівень дна. Вони просто насміхаються з простих працівників. Працюють люди без медичної освіти. Це безсовісна компанія без моралі,яка під час війни наживається на людях і працівниках. Невдоволення заборонено висловлювати,гнівні коментарі видаляють….бояться почути реальні речі.бронь мають лише офісні криси. Прикриваються благодійністю,а насправді піар чистої води. Короче минайте цю мережу-особливо Рівне бо грошей всерівно не заробитие,а час втратите. Ще й будете гіалуроновим регіоналом брудом облиті на чолі з дивіз
@Гость, ну не розказуйте тільки мені за повернення строків. Вони вам зі складу можуть прислати товар із залишковим терміном придатності 20 днів(так, як це вони зробили з Неуробексом в січні цього року) і шо хочте, те і робіть з ним. Так само і з грьобаним фітосвітом(чаями) і т.д. Строки — повністю на плечах фармацевтів і офіс це не ї*б*е абсолютно! Вони не зпбирають ні одного срокового препарату. Це хіба що мед.преди рятують…
Щодо відпустки — окрема тема. Якщо 2 людини в аптеці і хтось з них йде у відпустку, то хоть з пальця висоси собі заміну на цих 10 чи 14 днів, так як дурачків іти на заміну на ці дні та отримати за це 3 грьобаних тисячі немає уже, а нові не поступають. Тому напарниця(напарник) пів місяця ходить на роботу без вихідного. Офіс лишень єхидниньким голоском обдзвонює усіх працівників з конкретною вимогою(не проханням!) йти на заміну в аптеку і як останній бовдур отримати за свою переработку доплату «ЩО З НОСА ВПАДЕ».
Щодо «офіційної зарплати» теж не трусіть тут, всі знаємо, що ніде по апт.мережах нема повністю офіційної зарплати, що падає тобі на картку одним платежем(наприклад 15 тисяч) . Тут офіційно 7000(!!!навіть не мінімалка!!!), а решта — в конверті. Також доволі дивна система нарахування цієї ж з/п: платять 0.45% від твоєї виручки за місяць, навіть на 1%!!!!
Зарплати в конексі НАЙНИЖЧІ з-поміж інших таких же великих аптечних мереж. На кадрах не те шо економлять — їх просто немає. Нема дурних батрачити за таку мізерну з/п.
Так що конекс — така ж халепа і повний найоб фармацевтів, як і інші мережі!
@Гость, графік як попаде бо як хочуть так і ставлять у них важливіші проблеми їм вихідні більше потрібні. Весь час тікучка бо люди не тримаються з такими умовами і з такою останвокью і з зарплатою і недостачою або колектив або зверху вішають
Подорожник це певно дно з дна та і взагалі аптеки це тепер дно а не робота, викинуті гроші на навчання ні одна мережа не варта нічого. Вже бачила відгуки за іншу мережу в нашому місті а тепер напишу і де я була тульчин бам повна [вырезано] мало того що [вырезано] керують так ще і навішують конкретні суми чи то керівництво таке паскудне чи колектив. Вирвалась і ніколи не повернусь в це болото , люди ідіть будь куди але тільки не в аптеки . Умієте впарювати всю ту херню шо вам кажуть чи людей найобувати то ласкаво ідіть. А зарплату обіцяють в районі 15 а на ділі половина з того бо все йде на погашення штрафів боргів і просрочки
@Допомога, @Гость, рекомендую «Конекс». Не найбільша мережа, але гарні умови та ставлення керівництва. Фармацевтів цінують, штрафів немає взагалі, плани не з неба взяті, просрочку можна повернути або перекинути на іншу аптеку для реалізації. Перепрацювання мінімальні і оплачувані. Заробітна плата вся офіційна, відпустки, лікарняні також.
Я думал, що таке можливо тільки в Дніпропетровській дивізії — коли за перший стіл ставлять людину взагалі без базової медичної/фармацевтичної освіти
Ніколи не йдіть працювати в цю мережу, якщо хочете вкалувати 24/7, в цій мережі у вас не буде вихідних, нормальної зарплати, та хороших умов, постійна нестача фармацевтів з однієї аптеки кидають в іншу, ніколи нікого не цікавить чи ви зможете чи ні, ви просто повинні!! Штрафи, втюхування не потрібних БАДів людям, плани, які взяті із неба, дуже дуже багато роботи на одні руки, зарплату платять меншу ніж офіцантам, а на фармацевта потрібно, ще вчитись 6 років. В країна багато мереж в цю ніколи краще не йти, якщо ви цінуєте себе, та своє здоровʼя!!!
Підкажіть хоч якусь мережу куди варто піти? АНЦ, ДОБРОГО ДНЯ, БАЖАЄМО ЗДОРОВ»Я, РІВНЕЛІКИ? Як начиталася відгуків тепер думаю, для чого йшла на ту фармацію вчитися? Просто втрачені роки….
Чула теж погані відгуки за ДС. Штрафують, хоча всім розказують, що штрафи у них відсутні.Обіцяють одну ЗП а по факту платять іншу. Ставки у них найнижчі по Україні. Людей немає, а плани ставлять такі щоб ви їх не виконали. Працівники на межі.. Шукають куди б то перейти. До керівника з наболілим не звернутися, зроблять винною, ще й дурною.
Напишіть,будь ласка, як в Закарпатській дивізії. Яке керівництво? Планую переводитись, і хочеться розуміти нюанси))
Ой колеги, ви ще в ДС не працювали. Керівники там самі мудрі і всезнаючі, а Ви ті хто їм на ЗП працює і ломаного гроша не коштуєте, Ви тупні. Доказати там щось просто нереально, краще ніж Директор Ви точно не знаєте. Бонуси за Втм і промо такі, що плакати хочеться. А плани, не виконаєте ніколи. Люди через місяць роботи звільняються. Є плюс, є там любімінькі аптеки. Вони в пріоритеті, от потрапили туди і Ви в шоколаді, а всі решта то дно. Саме цікаве то нарахування відпускних, їх там тупо немає. У відпуск краще не йти, бо те що Ви отримаєте, Вам вистачить щоб заплатити за квартиру, а далі сушіть сухарі. А лікарняні, там то вообше, що таке навіть буває вони походу не в курсі. Тому робіть висновки. Фармація зараз це базар. Немає тієї турботи про клієнта, фармопіки, немає уже тієї цілі ДОПОМОГТИ, ВІЛУКАВАТИ. Зараз лишається мета ЗАРОБИТИ на тих кому потрібне лікування. Втм це основа кожної мережі де заробляють стільки, що ми з Вами в руках не понесемо. Дурять скрізь, нецінують ніде. За 20 років роботи в фармації немає бажання бути рабом. Але лишається нотка людяності та турботи про клієнта, нашого пацієнта. За тих які повертаються до нас зі словами ВДЯЧНОСТІ!!!! Шкода що так усе змінилося… і чим далі тим все гірше
@Гость, Це брехня.Мені також пропонували такі умови,через знайомих дізналася,що це неправда.Сказали,що можливо перший місяць виплатять,а потім знімуть штрафами 5-7 тисяч
Нижче дна,це працювати в Рівненському подорожнику. Докерувалися до того що всі нормальні і сильні працівники позвільнялись. Беруть на роботу людей без медичної освіти. Бо яка різниця хто продаватиме баумфарм наштампований в підвалах.Декого взагалі просто довели до звільнення губаті, тупі ригіонали. Одна багато говорить,друга мовчить, третя посміхається. Об’єднує їх лише вміння казати шо вони директора і годять головній. Одне шо вміють це ляпати своїми чорними язиками і принижувати і доводити людей. На ревізії вкрали товар за який платили потім фармацевти. Броні тут немає . Бронь лише для офісних директорів і менеджерів які придумають як урізати зарплату. Жалію що не пішла звідси раніше.багато часу витратила на цю нелюдську мережу.тут суцільні мінуси. Заплатитье за все ще й винні будете при звільненні. Незнаю як в інших містах але в Рівному навіть не вздумайте вплутуватись в це рабство на чолі з тупими ботоксними дірєхторками
Хотіла запитати яка зарплата
Пропонують роботу кажуть зарплата 20 тисяч а якщо піти на завідуючу то більше 30 тисяч хотіла запитати чи правда?
Доброго дня , запропонували проходити інтернатуру в цій мережі м. Вінниця , варто чи не варто ? Відгуків багато прочитано , досі вагаюсь 😐
Подорожник — це нижче дна,дніщее,!!!додати більш нема чого. Коли звільнилася, стало легше дихати. Після звільнення не виплатили всю зарплатню, тільки мінімалку.Більше ніж 7 тис просто сп…здили у людини яка їх заробила !!! Дуже дуже неприємний осад залишився… Подорожник — компанія шахраїв і ворюг, нехай би ви вдавились цими грошима які у мене вкрали..
Подорожник- це дно! Одна з найгірших мереж.Таке відчуття , що це не аптека ,а інтернет магазин.Навантаження шалене,,керівництво сліпе і глухе, ставлення до працівників лайно,зарплата мінімальна і приходить невчасно, плани шалені, дуже багато штрафів, розкручена мережа завдяки блогерам, а на простих працівників наплювати!
Доброго дня.Чи справді існує бронь працівників чи це така реклама?І чи потрібен військовий квиток при влаштуванні на роботу?
Компанія дно,регіоналів понабирали молодих сц**ух,які крім того, що наколотися і накраситися нічого не знають і не вміють не раджу нікому цю компанію, з їхнім відношенням до працівників
Робота в Подорожнику дно вас ніхто не має за людей суцільні плани і плани, оцінювання працівників ми якісь продукти, що нас оцінюють. Понабирали керівників з АНЦ і п***а компанії приходить
Порадьте будь ласка.У Вінниці в Подорожнику мені запропонували зп 30000 не залежно від ТО та розташування аптеки.Чи варто погоджуватися на цю вакансію?Чи така зп нереальна в Подорожнику ?
Подорожник це суцільне дно. Зарплати урізають,термінами нагружають-якщо не продасиш то заплатиш за нього. Працювати нема кому. В Рівному всі позвільнялись. Плани непідйомні. В країні війна а вони змушують витягувати з людей останні гроші. На тривогу заборонили закриватись.Постійне крв щоб ще менше зарплати заплатить. Регіонали то окрема тема-губаті,безтолкові «принцески» які тільки тикають шо робить і принижують. Обходьте дорогою цю «славну» мережу.грошей тут не заробите а тільки нерви з’їсте.
Читаю відгуки вже екс працівників фірми Подорожник і не розумію, що це за керівники, що це за роботодавці???? Що у дівчат і хлопців відпадає все бажання працювати фармацевтами!!!! Ганьба такому керівництву, ганьба такому підходу до людей!!! Та ще в стані війни в країні, людям і так важко!!!! Дуже прикро, що є такі фірми як Подорожник!!!! І купувати там нічого не буду, і друзям і знайомим не рекомендую цю компанію!!!! Ганьба такому відношенню до персоналу!!!!!!
Це найгірша робота в моєму житті, Подорожник — гнила контора , з купою планів, план в плані, план на плані, щоб було за що штрафувати! Скоро це буде аптека з продажу іграшок, і всякої фігні.. В кінці місяця обов’язково знайдуть за що вирахувати з зарплатні, коли будеш звільнятися зарплатню всю не чекайте. Взагалі обходьте десятою дорогою
Коли ішла на роботу обіцяна зп була 15.000,їх не отримала жодного разу.Виручки закривали,пріоритети теж,а зп з твоїми бонусами в 3000 була нуу десь 12,13 тис грн.На аптеку приїздить перевірка ,при ньому складаєш брєдові тести,розписуєш які акції в аптеці і які знижки на акційні препарати((((Навіщо?Можна глянуть по продажах,як фармацевти працюють і все зрозуміть(Зарплату затримували і на 2 тижні,чому так ніхто ,нічого не знає…Зарахування на різні карти банківські,це взагалі брєд..Телефонує київський номер,після чого аж зарахування відбувається.Викладки і акції змінюються дуже часто,зміна цінників на акційні часто.На роботу беруть»аби хоть хтось «люди які взагалі з лікарні і не розуміють як рекомендувать і які є групи препаратів(спазмомен з гідазепамом)та яке місце зберігання..Розраховують і яка сума виплати не знаєш,сказати ніхто і подивитися не зможе(
Одна з найгірших мереж.Плани космічні,зарплати малі,штрафи кожного місяця.Затарені аптеки непотрібним товаром і косметикою,а якщо не продасиш,то вирахують із зарплати.Це не аптека,а магазин з китайським іграшками.Фармацевти тут як раби. Через це і звільнилась звідти,ще й зп не виплатили.В Рівному, то катастрофа.в аптеці працює по 1-2 фармацевта і все. Де штат вкомплектований, то змушують ходити на заміни інакше погрожують штрафом або звільненням.Навантаження шалене.Регіонали то взагалі окрема тема-інстаграмна еліта,що тільки прогинається під «верхи»,а по факту в голові пустота.Фармацевтам заборонили висказувати своє невдоволення офісу.Тому на візитах аптеки мовчали…Керівництво не бачить проблем всередині аптек. Їм треба лише гроші.великі гроші. Замість того щоб підняти зп,витрачають шалені гроші на рекламу і тупих блогерів. Не раджу цю мережу-за вами слідкують,вас прослуховують. Тут ти не фармацевти,а торгаш
Можу зразу сказати, спочатку буде все добре. Потім будете відгрібати за все, штрафи, нєрви, мінімальна зарплатня.
Кропивницкий напишіть свої відгуки про нову РД????
Яке її ставлення до фармацевта та завідуюючої????
Повністю згодна, що Подорожник це жахливий досвід роботи. Навіть перед тим, як піти робити сюди, читаючи відгуки, сподівалася, що це перебільшення, або якісь внутрішні негаразди. Витримала недовго, тепер дуже жалкую, що не довіряла відгукам. Жахливі умови праці, штрафи ні за що. Після звільнення ти ще в боргах і не віддають трудову, поки не заплатиш. Завідувачка нічого не робить, тільки доносить начальству на фармацевтів, вигороджуючи себе.На тобі люди, товар, цінники. Не встигаєш поїсти. Розчарував Подорожник.
Хочу залишити і свій відгук. Звільнилась я майже рік тому, а осад лишився і досі. Щоб ви розуміли, місяць, а може й більше після звільнення я просиналась в стресі, що мені потрібно вертатись туди, тривожність, яка розвинулась на роботі, ще довго не покидала мене. Працюючи там, я ніколи не почувала себе добре. Тому що навіть в неділю до тебе може подзвонити РД із запитанням, як це я закрила аптеку, щоб в туалет сходити. Кожен раз коли була можливість присісти, був страх і тривожність, що зараз подзвонять, бо бачать по камері, що просто сидиш, а не міняєш цінники по 15 раз на день, наприклад, не займаєшся викладкою, товаром чи будь-чим іншим, але не сидіти ні в якому разі. Моя найбільша зарплата при умові виконання усіх планів була 13 тисяч. В місяць коли звільнялась була майже 10 😅 На моє місце ДОСІ нікого не знайшли. Тікучка там бешена, я працювала пів року, за цей час в аптеку прийшлось і звільнилось 4 людини і я їм щиро заздрила. Постійні штрафи, списання, все що тільки забажає офіс. Єдине з чим мені повезло, я жодного разу не попала на таємного, на бізнес тренера чи перевірку, а от моя напарниця від хватала по повній 😄 Дибілізм доходив даже до того, що в аптеці в онколікарні продавали шампуні та кондиціонери для блиску волосся і їх ще требуло напарювати🗿 Напарювання це окрема тема. Тпк (я називала це тупа підказка), допродажі, втм, список можна продовжувати довго. Коли зав стоїть на душою і каже «дожимай діда, хай бере пачку, хоча дідусь чітко сказав що це його останні 200 грн». А потім з тобою проводять «бесіду» як це ти так не вмієш працювати з відмовами. Я не можу згадати жодної нормальної зміни. Жодної де б не було дойобів безкінечних, безкінечних цінників, товару який ти сама розгрібаєш бо зав собі куди хоче туди і ходить а потім годин скільки хоче, стільки й виставляє і за мої ж голди норм живе і ще рже з мене, що в мене ще зп така мала, треш 🤯 Зп приходить за Favbet, кінцеву виплатили норм, може боялись що новий тік ток зніму про них, бо я під кінець почала знімати, вони класно залітали і вони вже не так замахували.
Скажу від себе ще так. Це робота така: прийти, побачити, охриніти і піти. Люди які залишаються там або пенсаки, яким [вырезано], або після універу, які не знають і думаю що так скрізь. Зараз там не залишилось нікого практично, з знайомих по мережі, з ким ми починали працювати. Це реально дофвга народу які звільнились.
Подорожник настільки відбив в мене бажання до всього, що я зовсім покинула фармацію. До нього я обожнювала цю роботу, я любила її, та нажаль аптека в якій я працювала — закрилась і одразу ж подорожник сам мене найшов і подзвонив. Я пішла і вони довели мене до антидепресантів.
Студенти, та випускники які йдуть туди і ще не знають що там НЕ ВСЮДИ. Будь ласка будьте обачні та бережіть своє ментальне здоровʼя 💔
Мережа повне дно ! Куча провірок планів перевірки , кончене начальство! Не йдіть сюди працювати , рабська галера . Зарплата 13 тисяч за 15/16 робочих змін якщо ти виконаєш їхні ***ні плани . Клята перевірка яка ходить і контролює все і шукає до чого б д***тись щоб зрізати зп . Якщо хочете працювати моя рекомендація йдіть в ноунейм мережі , зп буде +\- така ж , але ні штрафів ні перевірок нічого ви не побачите
Работодатель [вырезано].
Регионалы — клоуны и самодуры, зарплата даже не в конверте, а в рваном пакетике, а после увольнения ты вынуждено воевать за то, чтобы тебе отдали твои же документы.
И даже в трудовую записано не собственное желание, а согласование сторон.
@Колишній працівник, І як тоді звільнитися? Мало того що треба відпрацювати два тижні так і ще й зарплату за це не отримаєш? Як ви звільнялися, ви відпрацьовували два тижні? Чи можна не відпрацьовувати? 😅
Всі відгуки це чиста правда. Навіть нормально звільнитись не можна. Керівники радіють коли хтось звільняється. Вони блокують твою неофіційну зарплату і забирають собі. А тобі кажуть що все виплатили і розблокували зарплату. Як докажеш що тобі не виплати?
Стараються навішати на тебе неіснуючі борги і терміни за три наперед. Ще три місяці можна продавати. А ти повинен заплатити за них , бо ти звільняєшся а мав би продати терміни, аж тоді звільнитись. Не зміг продати, значить купляй. А потім товар залишається в аптеці і ще три місяці його продають. Як подвійну суму потрібно заробити на одному товарі!!!!!
Не витрачайте свої нерви і здоровʼя. Краще цю мережу обходити стороною!!!!
@Гость, ага, в оптових цінах будете ходити під прицілом 15 прослушок і камер, ще в туалеті поставили б, щоб весь офіс слухав, як ми ходимо в туалет((( і ще якось уже так складається, що не вперше і не вдесяте чую від різних людей, що саме в оптові набирають найважчих в плані спілкування людей, справжніх зміюк, може, такий збіг, але це факт. Коли не зайдеш і при чому в різні аптеки мережі, то тебе зустрічають настільки ненависні пики, що жах якийсь просто. Значить: а)не порядок в колективі або б) фірма створила «комфортні умови» і «гнучкий» 13,5 годинний графік , що тепер дівчата свою роботу і все навкруги ненавидять. Я й сама там працювала всього кілька місяців, не витримала цього гадюшника. Не можливо працювати там, де хоч і добре платять, але морально доїдають тебе за будь-яку дрібницю так, що жити не хочеш і все не світі не миле. Не йдіть у оптові, моя вам порада!!!
@Гость, добрий день. Це аптека оптових цін. Звісно є і мінуси, але найбільш адекватною вважаю саме мережу аптек 911. Тут немає таємних покупців, закрита викладка, часті переобліки, можна без проблем оформити повернення від покупця, штрафи тільки за дисципліну, махінації, в кінці місяця формується повернення просрочки на склад. Не конкурент по зарплаті, але працювати можна.
@Колишній співробітник, если не секрет, в какой аптечной сеть сейчас работаете с такими хорошими условиями? Пожалуйста, ответьте! Очень нужно.
Звільнилась з цієї контори 3 роки тому і це було моє найкраще рішення за все життя. Працюю зараз завідувачем в іншій мережі де немає таємних покупців, штрафів за невиконані плани, де закрита викладка і закриті двері в прикасову зону, не платимо за просрочені товари ні копійки. Жалкую що витратила декілька років на це дно як подорожник. Коли отримала трудову книжку то побачила що не дописаний рік стажу. Цікаво що змінилось за ці роки, судячи з коментарів нище — стало тільки гірше.
Жахлива мережа, нікому не рекомендую!!
Штрафи просто за все, відпрацюєш 260 годин, але аптека не виконує план, і -3000 тис від зарплати.
Мережа не може розщедритися навіть на банальні речі, починаючи від туалетного паперу і закінчуючи канцелярією, працівники повинні купувати все за власні гроші. За те на рекламу від блогерів подорожнику не шкода жодних грошей….
В РІВНОМУ керівництво лишилося НЕАДЕКВАТНЕ, таке враження, що там ніхто з головою не дружить
Хочеш звільнитися, нормально піти не дадуть, заморозять зарплату, по навішують повно не існуючих мінусів і тільки тоді скажуть, допобачення, успіхів вам .
Хочете зберегти нерви, працювати в норм умовах та отримувати відповідну ЗП, ідіть в будь яку іншу мережу !
В загалі «шарашніна кантора» , керівництво вміє тільки обіцяти і казати що ти погано працюєш , взагалі не маж поваги , великі плани , мізерні зарплати , відробити понад 200 часів и заробити навіть не середню зарплатню , про яку мотивацію йде мова ??? Не раджу взагалі пробувати себе у цій мережі , скупі власники навіть не виділяють засоби особистої гігієни )) А при звільнені можуть залишити вас без зарплатні 🥳
Працюю у даній аптечній мережі фармацевтом, і вся сфера моєї роботи мене не влаштовує. Від нешанобливого ставлення компанії, встановлення високих планів, до смішних зарплат. Нещодавно вони ввели логування (що це взагалі таке, а?). План у нашому регіоні був спеціально завищений, щоб не платити зарплату. Я пропрацювала понад 200 годин і нічого не отримала. Останньою краплею стало те, як завідувачка посміхнулася і сказала: «Зекономили цього місяця на зарплаті». Як так можна? На фармацевтів повішено стільки обов’язків, а завідувачка прогулюється. У неї план виконано, голди йдуть від того, що МИ продали, а вона сидить. Всі відгуки правдиві, я підтверджую кожне написане про цю компанію слово. Колись з поважної професії зробили з нас просто продавців, обслугу, у цьому винні компанії, які називаються на псевдо клієнтоорієнтованості. Команда не працює разом, кожен за себе, фірмі легше найняти людину, яка не задає питань, і продає те, що кажуть продавати. Більше не хочу бути пов’язана з цією сферою та компанією взагалі. Хочу гідну зарплату, хочу ходити на роботу з радістю, хочу жити з задоволенням. Не хочу обманювати людей псевдо «Турботою про клієнта», не хочу продавати ВТМ. Чи хтось взагалі знає, що це за виробник Баум Фарм? Де знаходиться виробництво? Куди може поскаржитися людина, якщо у неї будуть побічні від цих «диво-ліків»? Я дуже вас прошу, люди, змінюйте своє життя, не терпіть це, натовп завжди вирішує. Не бійтеся втратити роботу, бійтеся втратити повагу до себе!
@Гость, по Березані вам відгуків не дам, але в цілому скажу, що компанія Подорожник — велика брехня,з якої течуть великі гроші безсовісному керівництву цього «царства». Як думаєте, чому так стрімко щодня відкриваються їхні аптеки, за чиї кошти?? Правильно, за наші і за гроші простих пацієнтів, простих людей. Вони, як і ми, віддають останні гроші за ці діки, а подорожник ціни не може собі скласти і штампують ці аптеки де треба і не треба. Скотське відношення до фармацевта — не новина, але тут копнули ще нижче дна: встановили лічильник при вході в аптеку, щоб «статисти» офісні мали з/п піднебесну, хоча страждають херньою просто.А інші мережі, як-от «оптові ціни» з радістю перехопили й собі естафету: теж встановлюють таку ж херню. Сроки за свої рідненькі гроші будете вибивати.
Відробиш кілька днів по 13 годин — жити не хочеться, бо мало того, що пацієнти зараз стали жахливі просто, бо ти для них обслуга, так ще і керівництво колупає мізки за втм.Боже, доколи це буде тривати? Що ще придумає подорожник, щоб вгробити чимпобільше людей?
Отож, не раджу вам взагалі хоч якимось чином пов’язувати себе з цим «підприємством». Якщо маєте «підвішений язик, водійські права, фарм освіту(не обов’язково вищу) і хоч якесь бажання працювати — йдіть мед.представником. там теж не солодко,як куди потрапиш, але зоч сам собв режисер, не те що тут(((
Скоро в Рівному не залишиться ні нормальних завідувачів ні фармацевтів, з таким відношенням керівництва. Підняли зарплату, як кинули кістку, але ніхто тебе не слухає. Відношення з кожним днем просто гірше і гірше. Бажання ходити на роботу просто немає.
@Гость, таких як Ви пишете РД з’їдають, звільняють при першій можливості. Їх кредо, стервозність і хамство
@@Гость, за терміни знімають тільки з фармацевтів, а зав не чіпають. Хоча я вважаю що треба ( якщо вже так сталося ) знімати порівну, а то якось не справедливо
Читаю відгуки де зареєстрований користувач Ігор, пише «працюваЛа», ставить 5 зірочок, то аж сміх бере, зразу видно, що не підставний!!)
Люди!! Обходьте цей подорожник стороною! Керівництво знущається над працівниками, дівчата з останніх сил працюють по 13 годин, по 4-5 днів без вихідних. Постійні переміщення, якісь додаткові дебільні завдання які нікому не потрібні, робіть аби щось робили…чим більше годин відпрацюєте, тим більше з вас знімуть зп, якщо ви не виконаєте план. Керівники, деякі рд, мають такі корони і задерті носи, дивляться на інших людей так, як на рабів, мабуть вони всі позабували, хто дійсно приносить прибуток в мережу. Шкода тільки, що робота простих працівників, не оцінюється справедливо, а «нажираються» тільки вищий бомонд. Ніякої людяності, ніякої зарплати і ніякого здоров’я — ось, що чекає Вас в цій мережі. РД має бути таким, щоб до нього тягнулися, та хотіли з ним працювати пліч опліч, а ті безтолкові ляльки, які там поставали «дірєхторами» великими , абсолютно не варті нічого, без звичайних працівників.
Заробітна плата дуже мала, і ще платиш свої гроші за терміни навіть не по закупочні ціні, жахливе ставлення РД, графік роботи по 13 год в день , найгірша мережа з якою я стикалася( немає кому працювати, працюєш 3 дні робиш 1 дома а зарплата не міняється одне
Доброго дня! Я не знаю в якому регіоні Ви працюєте, але гарних відгуків про роботу в цій мережі аптек взагалі не маю.Плани з продажу беруться не зрозуміло звідки; протермінований товар сплачуєте зі своєї кишені(при цьому ціну не перераховують даже до закупівельної),
Постійно потрібно впарювати безкінечні ВТМ,ТПК.Не маєш права на перекус,працюючи по 12 годин. Низька офіційна заробітна платня.Хамське відношення РД до персоналу аптеки. І т.д. Не рекомендую тут працювати.
@Олеся, Ніхто собі карман не набиває, просто вбивається наоман номер, бо, якщо не буде введено — фармацевту штраф