Даймонд Модел Менеджмент

Першокласне модельна агенція що співпрацює с такими брендами як Gucci, Louis Vuitton, Tommy Hilfiger, Georgio Armani та іншими відомими брендами, яким ми постійно надаємо обличчя вишуканих моделей для їх рекламних кампаній

TrixTrux

Компанія займається роздрібною торгівлею дитячих іграшок, машинок trix trux та складових для гри із ними. Чудові подарунки для дітей та дбайливе ставлення до кожного замовлення. Працюючи з нами ви зможете дарувати радість дітям та їх батькам, маючи при цьому стабільну заробітню плату. Компанію планує розробку нових іграшок, тому нам потрібні творчі та відповідальні працівники !

Ace.Cаll

Acce Call — ми міжнародний, динамічно розвиваючийся Колл Центр, що займається продажем, з 6 річним досвідом роботи в країнах Європи. Наша компанія є гарним стартовим майданчиком для тих, хто починає свою кар’єру і для тих, хто хоче реалізувати уже накопичений досвід і свої професійні амбіції

Реферта, стоматологічний центр

Стоматологічний центр РЕФЕРТА надає всі види послуг, спрямовані на лікування зубів, профілактику захворювань, ефективну терапію і діагностику та всі види протезування. У нас працюють найкращі фахівці, для яких важливі якість виконаної роботи і комфорт пацієнта. У клініці використовується передове, сучасне обладнання та сертифіковані препарати, а будь-який клієнт знаходиться під пильною увагою фахівця, незалежно від складності його проблеми.

Коллорит

Если Вы в поиске стабильного дохода, есть желание развиваться, Вас интересует возможность карьерного роста, тогда мы ищем именно Вас! CALLorIT- молодая, развивающаяся компания. Мы являемся аутсорсинговым контакт-центром в сфере предоставления информационных услуг. Наша команда состоит из группы профессионалов-единомышленников, настроенных на стремительное развитие как самой компании, так и каждого сотрудника. Приобретение профессиональных навыков и повышение квалификации сопровождаются различными тренингами. Совместный досуг, корпоративы и приятное времяпровождение гарантированы!

Morozoff, кліматична компанія

Підбір, встановлення, обслуговування та ремонт кліматичного обладнання.

FOXJOB

Мы всегда рады видеть в своих рядах амбициозных сотрудников. Мы активно растем и открываем офисы подбора в регионах.

United Tech

United Tech stands with Ukraine and creates employment opportunities even now. Thanks to the efforts made by our management and each teammate, we maintain the working climate and operation of our products remotely. And yes, we continue hiring talents no matter where they are based and planning to open a new office abroad.

UniTalk

UniTalk — это платформа для бизнес-коммуникаций. Идея разработки собственного продукта зародилась еще в 2014 году. Сама компания была создана и вышла на рынок в 2017 году под ТМ Nextel. В 2022 году компания провела ребрендинг и теперь известна во всем мире под названием UniTalk.

Flowry

Flowry — сервис по доставки цветов в Саратове. Собираем команду, которая сможет изменить цветочный рынок. Совмещаем современные технологии с творческим процессом работы с цветами. Мы любим цветы и по этому делаем свою работу с любовью!

Моні, TOB

Український виробник сучасної доглядової косметики. Соціальна відповідальність та безпека — пріоритети нашої компанії. Компанія має власні бренди, такі як Sane, Tsukerka та Scalp. Наша ціль — створення якісної косметичної продукції для людей, бажаючих зберегти та покращувати свій зовнішній вигляд. Ми направляємо свої зусилля на зріст планки якості косметичної продукції, залишаючи доступні ціни для споживачів, тим […]

ТеплоТехСтрой

ТеплоТехСтрой — качественное и эффективное утепление частных домов и квартир пенопластом, минватой, пенополистиролом.Под ключ с фиксированной ценой, без доплат и переплат.

ОПТ ОИЛ

ADIT agency

Хто ми? Advertising IT-Agency. Наша робота полягає в тому, що ми рекламуємо бізнес-проекти наших клієнтів, розробляючи стратегії просування та складаючи план його виконання. Ми допомагаємо розвивати ваш бізнес і робити його прибутковим та впізнаваним.

Centrolab

Центролаб — це потужний лабораторний комплекс, що знаходиться в центрі України у місті Дніпро. Він оснащений інноваційним діагностичним обладнанням від провідних виробників США, Швейцарії, Німеччини, Японії, Франції, Італії: Abbott, Beckman Coulter, Siemens, Sysmex, Roche та інші

The Mines Advisory Group

Организация оказывает благотворительную и гуманитарную помощь в виде осуществления противоминной деятельности (гуманитарное разминирование).

TPT

TOP-Trend — інтернет-магазин, який стабільно розвивається і цінує кожного клієнта, пропонуючи кращі ціни та якісний товар з 2018 року на ринку України.

Mstream.com.ua

Интернет магазин по продаже беспроводного сетевого оборудования Ubiquiti, Cambium, Mikrotik, D-Link, Cisco Nexus и другое. Мстрим- это системный интегратор IP видеонаблюдения и СКУД в Одессе и области.

ДОСААФ Иваново

ДОСААФ России сегодня — это уникальная общественно-государственная оборонная организация, существующая с 1927 года, всей своей историей доказавшая эффективность и значимость своей деятельности в укреплении обороноспособности страны, воспитании граждан как самоотверженных защитников Родины.

Kabimed

KABIMED – мережа медичних коворкінгів для приватної практики незалежних лікарів

krasa / review - відгуки про косметику