Крокус-Агро Груп
Підприємство, що займається гуртовою торгівлею сільськогосподарської продукції.
Отзывы о работодателях ХарьковКрокус-Агро ГрупПідприємство, що займається гуртовою торгівлею сільськогосподарської продукції. МК М’яснийКомпанія «МК М’ясний» розпочала свою діяльність понад 20 років тому, але та торгова марка, яку ми знаємо сьогодні, була зареєстрована у 2013 році. За цей час ми розробили більше ніж 200 різновидів продукції та побудували цикл виробництва від забою до продажу товарів у фірмових магазинах. Основна та принципова політика нашого бренду — чесність щодо споживачів, […] Індастріал Солюшн ТСКНаша компанія є динамічною групою компаній, що спеціалізуються на виробництві компресорного обладнання та інженерних рішень по стиснутому повітрі. Ми пишаємося тим, що пропонуємо широкий спектр продукції та послуг, що охоплює як онлайн, так і офлайн продаж обладнання, а також сервіс та обслуговування компресорного обладнання та систем підготовки стисненого повітря. Наша основна мета — забезпечити клієнтів […] HolzHolz (Хольц Рітейл Груп Україна) — салони дверей та підлогових покриттів в Україні, які зібрали у своїй колекції десятки видів різних моделей для облаштування зовнішньої та внутрішньої частини будинку та квартири. Прямий імпорт як класичних моделей, так і світових новинок від найкращих європейських та українських виробників. За час роботи на ринку України ми змогли налагодити […] ІКТГРУПА КОМПАНІЙ ІКТ (ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» та ТОВ «ІКТ ЕЛЕКТРОНІКС») на ринку з 2004 року. ІКТ спеціалізується на контрактному виробництві електроніки, постачанні комплектуючих (друкованих плат, електронних компонентів) та дистриб’юції обладнання та витратних матеріалів для виробництва електроніки.Ми пропонуємо широкий спектр послуг з виробництва електроніки: SMT та THT монтаж, автоматизоване очищення PCBA, нанесення конформного […] РомаТОВ Комерційно-виробнича фірма «Рома», що спеціалізується на виробництві борошна та хлібобулочних виробів, прийманні та переробці зерна, стабільно працює на ринку України з серпня 1992 року. Виробничі потужності КВФ «Рома» дозволяють за добу виробляти до 360−380 тонн борошна. Підприємство спеціалізується на прийманні, переробці та зберіганні зернових культур, а також на відвантаженні їх автомобільним та залізничним транспортом. […] Стаут ТекстильВиробництво текстильних виробів КловінКомпанія «ТОРГОВИЙ ДІМ» КЛОВІН «- ексклюзивний представник компанії Clovin в Україні. Виробник і дистриб’ютор екологічної побутової хімії, завоювала гідне місце на ринку безфосфатних засобів для прання і прибирання в будинку. ReStyleЦе потужна меблева компанія, у сферу діяльності якої входить проєктування, виробництво та мережа меблевих студій. З моменту заснування у 2008 році компанія постійно розвивається, а у 2022 році був заснований бренд дизайнерських меблів ReStyle. Ми гарантуємо, що не завжди буде просто, а іноді й важко, але так само гарантуємо — смак успіху та почуття глибокого […] Трайгон ФармінгAgromino — це провідний оператор агробізнесу. Ми є досвідченою командою професіоналів, що бере участь і забезпечує повний ланцюг агробізнесу від обробітку землі та вирощування сільськогосподарської продукції до виробництва молока, зберігання врожаю, маркетингу та торгівлі. АвтофастераТОВ «Автофастера ЛТД» — національний дистриб’ютор України по запчастинах на вантажні іномарки. Наші філії розташовані в Києві та інших найбільших містах України UA-SystemsНаше підприємство спеціалізується на галузі розробки, впровадження та атестації комплексу програмно-технічних засобів автоматичних систем управління (АСУ) промисловими об’єктами та технологічними процесами. У процесі роботи ми розробляємо нові напрями, удосконалюємося, прагнемо знаходити раціональні рішення, передбачати зміни, зрозуміти їхню суть, знайти вірні способи дій. Наші принципи роботи — якість, надійність, суворе дотримання встановлених термінів, оптимальні техніко-економічні рішення, […] ВетсинтезТОВ «Ветсинтез» — це команда професіоналів та майстрів своєї справи. На ринку ми з 2000 року. Ми безперервно розвиваємося, йдемо в ногу з часом та тенденціями ринку. Життя в компанії дуже насичене, а атмосфера в наших стінах дуже нагадує домашню. Ми є лідерами у виробництві ветеринарних препаратів в Україні. Вся вироблена продукція сертифікована відповідно до […] Садін ТрейдГуртова торгівля Морська свіжістьВиробництво та торгівля рибною продукцією та морепродуктами, реалізація інших харчових продуктів у власній мережі магазинів «Рибне ремесло» KoritzaKoritza -like home cafe- это сеть кафе с домашней и полезной кухней! Работать у нас весело! Мы уважаем и любим своих сотрудников! Медичний центр здоров’яМедичний Центр Здоров’я — це сучасна багатопрофільна клініка, яка надає професійну медичну допомогу понад 15 років. Ми дбаємо про здоров’я нації, забезпечуючи населення широким спектром послуг у сфері здоров’я. Пацієнти «Медичного Центру Здоров’я» отримують консультації лікарів вищої категорії, серед яких кандидати та доктори медичних наук. Лабораторно-діагностичне відділення обладнане сучасним обладнанням. Наша мета — зберегти та […] ХарківблагоустрійКомунальне Підприємство Харківблагоустрій займається Прибиранням сміття, боротьбою з забрудненням та подібними видами діяльности Крім прибирання прибудинкових територій, робітники підприємства також займаються комплексним благоустроєм, зокрема, облаштовують клумби, доглядають газони тощо Аладдін-принтКомпанія Aladdin-рrint виготовляє поліграфічну продукцію для малого та середнього бізнесу. Представництва компаніі є в Харкові та Києві. Компанія Аладдін-прінт є лидером в м. Харків та на сході України серед друкарень, які надають термінову поліграфічну продукцію в малих та середніх объемах. Це все завдяки високому рівню обслуговування клієнтів, швидкому та якісному виготовлянню поліграфічної продукціі. |