Tarelkin House
Отзывы о работодателях Торговля розничнаяTarelkin HouseПривіт! Мене звати Людмила, я — власниця магазину «Tarelkin House». Мій молодий та амбітний бізнес з кожним роком все більше розвивається. Ми реалізуємо сучасний посуд і декор для дому. ЯбкоПривіт, давай знайомитись :) Ми — ЯБКО ЯБКО — найбільша мережа монобрендових магазинів та сервісних центрів оригінальної техніки Apple. ЯБКО допомагає кожному подружитись з технікою Apple. Формулювання, що дозволяє нам розповідати про будь-який сервіс, послуги, товар — так, як ніхто не робить на ринку. Ми прагнемо, щоб наші клієнти йшли з магазину з посмішкою, а працівники з радістю сприяли цьому :) Команда ЯБКО постійно розвивається, тому ми шукаємо […] ОтакКомпанія, що спеціалізується на роздрібній торгівлі мобільних телефонів та аксесуарів. В нашій торговій мережі відкрито більше 50 магазинів мобільного зв’язку в м. Києві, а також більше 90 магазинів по Україні. «Смартшоп | ОТАК» — це: Цікава робота в надійній компанії, яка активно розвивається з 2004 року. Офіційне працевлаштування. Індивідуальний підхід та лояльність до кожного спвробітника. Гарантовано висока мінімальна ставка по заробітній платі. Прозорість нарахування заробітної плати. Відсутність […] БалансМережа магазинів шкіряного взуття. Роздрібна торгівля шкіряним взуттям, аксесуарами, засобами по догляду. На ринку більше 23 років. Професійний та матеріальний ріст гарантуємо. The Body ShopTHE BODY SHOP — это культовая британская марка, рожденная в 1976 в стенах скромного косметического магазина в Великобритании и покорившая весь мир. С самого момента создания THE BODY SHOP неустанно стремится изменить мир к лучшему, предлагая клиентам исключительно высококачественные средства макияжа и ухода за кожей и волосами, на остове уникальных натуральных ингредиентов, произведенные в соответствии с высокими этическими нормами и экологическими стандартами. Компания The Body Shop стала первым сторонником […] Mann, ТД«МАNN» — світ елітних німецьких та італійських брендів, в яких гармонійно поєднані історичні модні традиції та сучасний погляд на одяг для справжніх чоловіків та елегантних жінок. Кожна нова колекція дає змогу навіть найбільш вимогливому клієнту підібрати не лише стильний, а й зручний одяг для повсякденного образу. У всеукраїнській мережі представлено всесвітньо відомі бренди Lerros, Frank Walder, Roy Robson, Cingue, Betty Barclay. За більше […] Шарм BeautyМагазин «Шарм Beauty» Наша компанія існує на ринку більше 20 років. Протягом цього часу нам вдалося придбати велике коло наших постійних клієнтів і це не дивно, тому що в першу чергу Шарм Beaty це сім’я-міцна, згуртована та працездатна. Фундаментом якої є люди які працюють у нас. Саме завдяки їхній наполегливій праці та нестримному бажанню працювати ми впевнено можемо розвиватися у торгівельній індустрії та йти в ногу з часом. […] МілкідаРоздрібна торгівля продовольчою групою товарів М’ясний маркетМережа магазинів М’ЯСНИЙ МАРКЕТ Ми побудували перший магазин в 2007 році, щоб дати можливість жителям міста Хмельницького та Хмельницької області харчуватися натуральною, смачною і корисною м’ясною продукцією без хімії. Ми закріпилися на ринку і для сотень тисяч сімей стали надійним орієнтиром в сфері м’ясних продуктів. Полюбивши нас і повіривши в нас, люди стали просити розширення асортименту, так як усім хотілося харчуватися не тільки […] Світ Секонд ХендуМережа магазинів. Роздрібна торгівля. Продаж товарів секонд хенду. Telemart.uaРозничная торговля Компания TELEMART — это помощник и советчик в выборе компьютерной техники. Наша команда — это компьютерные гики (computer geeks): мы всерьез увлечены розничными продажами компьютерных комплектующих, современных гаджетов и технологий и хотим, чтобы они были доступны каждому. Мы не просто продаем товар, а помогаем каждому человеку приобрести или получить то, что ему на самом деле необходимо. TELEMART — это компьютер в каждый дом! Работа в компании […] AmoreShop, интернет-магазинКомпания « AmoreShop », основанная 17 января 2012 года, на сегодняшний день занимает лидирующие позиции среди магазинов профессиональной косметики Украины и Европы. В 2012 году компания открыла свой первый розничный магазин в Киеве. Изначально « AmoreShop » специализировался на товарах для ногтевого сервиса. С каждым годом ассортимент компании расширяется и на данный момент он представляет более 60 тысяч товаров для красоты, среди которых товары для […] RetailGroupRetail Group — мультибрендова міжнародна компанія, управляє торговими мережами «Велмарт», «Велика Кишеня», «ВК Експрес» в Україні, а також мережами супермаркетів «Green Hills Market» та «Velmart» в Молдові. До складу бізнесу також входить регіональна мережа ТРЦ «Екватор», охоронна компанія «Баярд 9», боулінг клуби «Турбіна» та дитячий розважальний центр «Мультипарк». Модна білизна, магазинМережа магазинів білизни RozumROZUM — мережа магазинів розвиваючих ігор, видавництво настільних ігор та інтернет-магазин. За 5 років ми відкрили 15 магазинів і не плануємо зупинятися! Ми не продаємо, ми пропонуємо розвиток! У нас Ви завжди можете знайти ігри для малюків, дітей та дорослих: настільні ігри, головоломки робототехніка смарт-техніка логічні ігри іграшки Гайда до нас за творчою атмосферою і розвитком когнітивних функцій! За нами — майбутнє! MTA, мережа магазинів цифрової технікиМи, компанія МТА, — національна мережа магазинів та сервісних центрів цифрової техніки, а також швидкозростаючий та технологічний інтернет магазин MTA.ua. Чим ми відрізняємося від інших? Виконуємо обіцянки. Нам однаково цінна довіра нашого співробітника, клієнта або партнера, ми будуємо довгострокові відносини. Продаємо якісний товар і послуги. Ви зможете пишатися тим, що робите та отримуватимете приємні відгуки і вдячність клієнтів Навчаємося та розвиваємося. Ви гарантовано зростатимете як професіонал […] Хіт-ТрейдТОВ «Хіт-Трейд» — підприємство роздрібної торгівлі, що здійснює управління мережею фірмових магазинів glo™ в Україні. glo™ — інноваційний пристрій для нагрівання тютюну, що поєднав в собі прогресивні технології майбутнього та потреби сучасності. Media GoAdsМы — компания, которая занимается розничной торговлей online с помощью социальных сетей и различных рекламных платформ. Мы привлекаем большое количество трафика в одной из самых конкурентных ниш. С 2019 года ежедневно растем в направлении лидогенерации и интернет маркетинга. В каждом отделе собраны одни из лучших специалистов в своем деле. Количество наших сотрудников и партнеров кратно увеличивается с каждым годом. |