«ЕВА» — сеть специализированных магазинов для женщин компании ООО «РУШ». Отзывы о работе в EVA, зарплаты
Администратор 2 10 000 .. 15 000 грн Администратор зала 1 9 000 грн Инженер 1 17 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Категорийный менеджер 1 15 000 грн Комплектовщик 1 12 000 грн Комплектовщица 4 10 000 .. 15 000 грн Помощник на складе 1 10 000 грн Приемщик 2 6 000 .. 8 700 грн Приемщик СЦ 1 12 000 грн Продавец 1 9 000 грн Продавец-кассир 3 8 000 .. 11 000 грн Продавец-консультант 6 7 000 .. 10 000 грн Стажер продавец-консультант 1 13 000 грн Технадзор 1 23 000 грн Уборщица 2 2 500 .. 5 500 грн Управляющий 1 13 300 грн Управляющий магазином 2 15 000 .. 18 000 грн Добавьте зарплату в компании EVAДобавить отзыв о работодателе EVA Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании EVA?
Накипіло. Працюю в Еві адміністратором уже декілька років. Працювати важко, але цікаво. Тримає тільки колектив. Керівництво, а саме Голобородько — це ТРЕШ. Відношення до підлеглих, як до рабів. Завжди неадекватні зауваження, нападки: не так стоїш, не так сидиш, не так ходиш.
Людей примушує виписуватися і працювати, виходити у вихідні безкоштовно тільки, щоб виконати продуктивність, за яку вона отримає премію. Навіть не приховує це. Завжди викупаємо «товар-герой» бо треба показники.
Не здивуюсь, якщо після цих звернень буде череда звільнень у нашому регіоні. Бо правду казати і мати свою думку тут не можна. В чаті керівників такі співробітники підлягають осуду зі сторони «подружок». Не чат, а збір пліткарок на лавці.
Якщо керівник, у лиці Ярини — це представник компанії, то «Єва» — це не для нормальних адекватних людей. Нікому не пораджу працювати у нашому регіоні.
@Гость, смотря кем и где. Интересно — напиши вакансию и город я скажу примерно
Скільки реально зараз отримати зарплату у Єві? Цікаво
Обещают дать отзыв после собеседования, и не дают. Лжецы.
Робота мрії? Це точно не про «Єву». Абьюзивні відносини на роботі підійде краще)
Нормально буде працювати тільки в тому випадку,якщо вам пощастило з колективом. Адекватної поведінки від супервайзера можно навіть не очікувати. Все буде не так , а навіть якщо зроблено правильно,то все одно не так. Ніякого лояльного ставлення ніколи не було і не буде. Я думаю, щоб постійно не висіли вакансії в Єву,то керівництву в першу чергу треба звернути увагу на супервайзера.
А с приводу зп, з таким рівнем цін на продукти вона просто мізерна,не змінюється роками. Тобі будуть різати робочі години, аби ти тільки не отримав нормальну зп.
Ваша карьера в Еве сложиться хорошо если вы подхалим и лизоблюд,а ваш супервайзер Ярына. Такого уровня самодурства в таком маленьком человеке редко можно встретить. Хорошо что она занимает должность просто супервайзера,а не в каких-то госструктурах. Мерзкий человек с отвратительным подходом к работе.
Ну а если вы нормальный человек то скорее всего вы столкнетесь со шквалом пассивной агрессии от этой особи и как минимум вас будут засирать в общем чате в котором вас конечно же не будет,ну постоянным недовольством и подставами. Рано или поздно вы сами уйдёте,а она всячески будет вам помогать принять такое решение. В целом компания на троечку и зарплата сейчас не о чем. Все вышестоящее руководство работает против коллектива магазина. Пытаться разглядеть в ком-то из них наставника не стоит,их задача состоит в том чтоб воркер знал свое место и работал как можно больше постепенно нагружать все больше и больше,ну и всегда намекать на то что ты дурак. Короче все зависит от вашего терпения. В любом случае опыт был интересный,положительный он только из-за коллектива магазина. Так что работать там не советую.
@Валерія, Поки в компанії працює Кацеба то Марині нічого і не зроблять.
Дійсно дно. І справа навіть не в самій компанії.Я пам’ятаю коли ми працювали на результат,коли кожен робив свою роботу. Тобто працював з клієнтами. І клієнти були задоволені,і працівники від своєї роботи отримували задоволення. А тоді прийшла продуктивність…. Це капець.Звільнили купу персоналу. Причому звільнили,а не скоротили,бо керівництво навіть слова такого не дозволяє промовляти. З’явилися якісь еваманїї за які ніхто,окрім працівників центрального офісу,не отримує нічого,ну максимум скажуть,ви молодці,і грамоту паперову подарують.І чим далі тим більше, складеться таке враження що керівництво якесь м’яко кажучи не сповна розуму. Бо взагалі не розуміє що відбувається на самих магазинах. Я працювала в компанії руш, якщо разом то майже дев’ять років. Звільнялась і поверталася тому що колектив та керуюча просто
супер.Але нажаль їх ніхто не цінує. Складається таке враження,що люди які керують цією компанією хотять її знищити.
Тому якщо у вас немає совісті,або ви ж*полиз,то вам пряма дорога в руш. Але якщо ви розумна та порядна людина,то вам там не місце.
Працювала в мережі ТОВ «РУШ» (вона ж і наша «улюблена» «Єва»)- 4.5 роки на посаді адміністратора торгового залу. Почну з хорошого (його не так багато). Колектив попався відмінний, завдяки йому,власне,так довго й працювала. Керівник була чуйною і розуміючою. Колектив старались формувати «під себе». Тобто теж максимально дружній та готовий взаємовиручати. Зарплата дійсно регулярна, але на половину офіційна. Це всі знають. З хорошого у мене все! А тепер до цікавого. Супервайзер, регіональний (Західний регіон, вам вітання) — це ще той зашквар. Регіональний виключно російськомовний. Коли приходить в магазин вітається виключно з керівником магазину (і то не точно), всі інші — не гідні навіть «Добрий день». За 4.5 роки він зі мною привітався аж два рази! Супервайзер — це ще та, не підберу слова, зараза. Хоче те, не знає що,але щоб на завтра! ДЛЯ ПРИКЛАДУ: почалась війна, планограми в базу не заливались. Ця пані сказала: «роставляйте товар так, щоб не було «дир», бо планограми ще не швидко будуть заходити». За місяць зайшли перші планограми і вона рвала та метала бо у весь товар не по планограмах і взагалі вона такого не казала, що треба ставити не за планограмою. Іншою перлиною з її прекрасного писка була фраза «Війна мене не зачіпила ніяк. Я її не відчуваю».
Однак, що хотіти від регіональних/супервайзерів, якщо в самої «Єва» політика — «не намахаєш — не будеш мати»? 23.02.22 — відбувалась стандартна зміна промоперіоду. 24.02.22 — зайшло масове подорожчання, яке заходило кожного дня впродовж 3-4х днів. Цінники ставали «білими», не акційними, товар зріс в ціні. Каса була робоча, але прийшла вказівка працювати без видачі чеків (тобто не офіційно). Здійняли люди гамір. «Єва» і тут знайшла вихід. Створили додаткову програму, яка працювала за цікавим принципом — два чеки мимо каси, один в касу офіційно.
Товар. Товар дуже часто не довозили в РЦ, або ж привозили пошкодженим чи протермінованим. Хто сплачує різницю? Звісно персонал.
Продавець/адмін — найнезахищеніша ланка. На них виливає бруд,що покупець у якого поганий настрій, що вище керівництво,якому треба «ДОП», виручка і ПЛ — за любу ціну.
Корпоративи, командний відпочинок?! -забудьте такі слова взагалі!!! Вони доступні для вас стануть тільки після того, як ви станете КЕРІВНИКОМ магазину. До того — зась! Різдво, Великдень, НР? — пфф, тільки, якщо вам пощастило і ви залежите від графіку ТРЦ (ТЦ) й так зіграла карта, що він вихідний.
Зарплата? Обіцяних 12.500 грн. ви не будете бачити. ЦЕ неможливо. ЗП залежить від відпрацьованих по факту годин. За тривогу, під час якої магазин не працює, зменшується коефіцієнт виплат. В середньому ЗП адміна (з бонусами) складає +-9.000 — 10.200 тис. грн. (станом на жовтень 2022 року).
Тому, якщо ви — стресостійкий мазохіст з відстутністю особистого життя — ця робота саме для вас!
«Єва — цікава робота, успішна кар’єра»)
Не советую работать в эве
Отношение ужасное , что-то украдут платить приходится вам , сходить в туалет нужно спрашивать и только идти тогда когда отпустят , зарплату обещали на 3-5 тысяч больше чем она есть , постоянное хамство
Должны выполнять работу охраника и уборщицы
В общем не советую туда идти работать если вам важны ваши нервы и здоровье !
Одесса ,слишком перегибают палку на собеседовании!
@Гость, забудь. Ева это дно. Особенно львовский филиал складов. Начальство тупорылое и людишки говняные
Ева, где зарплата на конкорд? Когда ждать? Или не ждать уже? И с зп на***вать начали?
Работаю и удивляюсь! Куда смотрит служба безопасности? Левушкина уже который год на откатах — и ничего! Присмотритесь! В таких-то масштабах…
@Валерія, я теж працюю в магазині Ева. Вона теж нас провіряла але те,що пишитє ви,Валерія,нічого не було.Ніколи за особисте життя вона не казала,а тільки робила провірку.Далі були зняті бали але справедливо.Були також інші провіряющі-з ними теж саме.Як що у вас в магазині провірка плоха-провіряющі невині-це їх робота. Якщо є проблеми ,то їх потрібно вирішувати.Я думаю ви добра людина та вам соромно за написане
Устроился на работу в начале января, работа ужас отношение как к быдлу и если ты единственный парень в сетке то тебе кранты.
Обещали золотые горы, зарплату сверх нормы что то вроде теневого бюджета, а на деле подставили с военкой. Документы отправили в военкомат с аргументом (кто тебе сказал что мы этого делать не будем?, начальство из за тебя свою [вырезано] подставлять не станет, если бы этого не сделали то нас обложили бы штрафами, это никому не надо)
Если есть альтернатива то однозначно не Ева.
@Mr.Cat, це ти ще на інтернет склад рц Львів не був. Бровари то рай в порівнянні зі Львовом. Я у Броварах більше року працював і рік витримав у Львові. Отам жах таки да
Цікаво, чи вже розігнали те шобло-й@бло «операторів» в м.Бровари?)) На складі працював давно, бачив такі «кадри», була там одна представниця того колхозу Лариса В., базар-баба, — вічно той дурний рот не закривався, після роботи все те кагало апіратарш, що на робочому місці, замість працювати, постійно вищало-пищало, окрім матів і срачу нічого не почуєш, дружно йшли на попойки, робити виторг «Олімпу»))
Сам склад Бровари постійно шукає працівників в ту шарагу, де відповідно, текучість кадрів не припиняється)) Відділ кадрів абсолютно тупий і безграмотний, і де вони таких беруть? )))
Привітулі від Андрюхі, кози! :))
Не рекомендую туди йти, навіть у крайньому випадку. Вакансії висять гарячі на сайтах роками.починаючи від продавців і до керуючих, а що ж таке??То відношення таке з самого початку від тітки рекрутера, воно думає що круте, а ти мусор якийсь, але по факту то бабця якась спита, з рашки може? (але проковтнула це, а даремно , то далі гірше, всі мають тебе від СБ з підставами своїми, крадіжки, перевірки, супевайзер нагибає, зп копійки!
Решил зайти почитать отзывы, думал только в нашем городе такой пи****ц с сб, оказуеться они везьде такие, бывшие менты наглые и дерзкие,у них это все отрудники воры. чем больше они подкинут товара сотрудникам потом найдут его тем бльше получать премии, им на**ать на людей,это [вырезано].
Почитавши відгуки розумію, що мені дуже пощастило з магазином і з керуючою. Але в мене є питання до керівників компанії.
Я зверталась до супер вайзера з питанням, розібратися щодо перевірки магазина перевіряючої Ішалеевой. Ця жіночка мяко кажучи дуже хвора на голову. До війні я працювала в Харкові і декілька разів попадала на перевірку Ішалеевой, вона тоді постійно говорила що Україна то «Гиблая страна и перееду скоро к любимому в расею» як би не звучало жорстко но сподіваюсь з її любімим ЗСУ вже розібрались.Під час перевірки це падло просто знущається з нас і таке відчуття, що вона від цьго просто отримує задоволеня. Супервайзер каже, що ніхто нічого з нею не зробе требе терпіти( питання чому ми маємо це терпіти це знущання?) Інші перевіряючі коли робили перевірку все детально розбирали кожен пунк і все було ясно і ми працювали над помилками, і був настрій працювати бо було людяне відношення перевіряючого до персоналу.Це ж падло нерви вітріпає до останьї каплі, останій раз хотілося їй просто врізати. Мало того вона не знає української мови, на прохання розмовляти українською вона злиться і потім зганяє злість на нас.
Дуже сподіваюсь, що керівники компанії читають відгуки і приймуть якісь міри щодо цієї проросійської особи.Дуже вже накипіло
Компанії дякую що переїхавши з Харкова мені дали роботу в новому місті.може не все тут добре але взявши до уваги те ,що в країні війна і зараз всім тяжко тут вчасно платять зп і є всі комфортні умови для праці
Самая ужасная работа… понабирали быдла, никогда с такими дикарями раньше не работала, постоянное общение о бухле, маты, в том числе и управляющая без мата не умеет общаться, смотрят камеры и обсирают покупателей, общаться с покупателями не умеют. Зарплата мизерная, условия ужасные, коллектив отборных хамских бабин. На счет акций…. Сначала цену поднимают, потом якобы делают скидку а по сути просто лохотрон.
Хамское отношение к работникам, требования карты Евы, даже если человеку она не в***лась, типа падает ПЛ( количество карт в чеке).
Сбор на разные акции, на ЗСУ. Не дай бог не сказать эти вещи, выговор. Даже если люди говорят что они сами донятят, Еве надо выпендриваться что ОНА( не люди) она скинула на ЗСУ аж лям.
Обманы с ценами. Запрет на телефон, на общение в зале. Кассу сделать, ДОПы ( товар на кассе) продать на определенную сумму. Кассу сделали — премия. На следующий месяц касса нереально большая, чтоб точно премию не получили.
Выйти ща пределы магазина — осмотр вещей, одежды, запись в тетради.
Так же с наличными, проверяют сколько было и сколько в конце дня.
Отношение к сотрудникам хамское, особо страдают кассиры. На них срываются все — неадекватные посетители, админы, управляющие. Штрафы везде и всегда.
Магазин, в котором я работала, был маленький, управляющая и админ — сестры. Панибратство и травля.
Отказ СВ выйти в свой выходной в магазин в другом городе — травля. В принципе я из за этого уволилась. Не советую эту сеть для уравновешенных и адекватных людей
Плюсы : зарплату не задерживают
Минусы : все остальное.
Робота на складі інтернет магазин Єва у Львові : дуже хамське відношення до працівників,постійне депреміювання. Премій взагалі не платять, тільки керівництву. Постійний побори грошові. Здати на свдьбу,день народження,день ангела,у лікарню керівникам.Своїх любимчиків ставлять на ті місця де можна заробити . Не раджу. Зарплата копійкова а пафосу у цієї шарашкіной контори наче це Нова пошта.
Отправил резюме на должность энергетика, через неделю позвонили, пригласили на следующую неделю на собеседование. Звонок в день перед собеседованием, ваша кандидатура нам не подходит, ок, но можно было и раньше набрать, а не в день собеседования! HR служба вообще не компетентна, менеджер занимающийся наймом не может сформулировать основные цели должности! С ходу компания отстойная! Это первое мнение, и по отзывам наверное правильное! Сидите в своем болоте сами!
Проходил собеседование на должность приёмщика товара. Сказали, что работать буду не только на складе, но придётся делать всё подряд: от продаж на кассе до мытья полов. Также должен возиться с генератором — подключать, заправлять, чинить.
Функционал продавщиц в зале, как ни странно, тоже выполняет приёмщик товара: развешивает баннеры, носит товар в торговый зал, выкладывает на полки, обновляет ценники, составляет акционные корзины… Доплат за это не предусмотрено.
В общем, предупредили сразу — сделать свою работу и отдыхать не получится: нужно постоянно быть чем-то занятым. Зарплату за это всё предложили небольшую — 10800 грн.
От такого «выгодного» предложения отказался. Становиться рабом в мои планы не входит)
@Гость, через два тижні, трудові вони відсилають в головний опис в Дніпро, і звідти шлють назад два тижні ?
Была на собеседовании на должность оператора контакт центра. С виду выглядит все нормально. Пока не узнаешь какая зп. Платят минималку, остальное конверт. Также очень агрессивно отреагировали на просьбу заглянуть в каких условиях нужно работать, в плане как выглядит рабочее место. Не советую к трудоустройству. С виду крупная компания, но по одному подходу к зп, уже все понятно.
не рекомендую идти работать в магазин Ева . Проработала месяц и уволилась , трудовую не вернули в день увольнения, прошла уже неделя директор ничего не знает и отнекивается. У кого была похожая ситуация, когда вернули вам трудовую книжку ?
Подскажите пожалуйста, какая зп продавца-касира в Днепре? Какие нюансы?
Вдалось пропрацювати в Єві..
Це була найгірша робота із всіх на якій мені доводилось працювати
Адміни тебе чмирять за все, що тільки можна.
На третій день стажування із чотирьох мене посадили за касу, і то на декілька людей.
Не ознайомили ні з чим, просто сказали:»Йди там дивись сама, ізучай»
Звісно, так не у всіх магазинах, абсолютно точно можу сказати, що все крутиться навколо адмінів і директорів, бо якщо вони можуть посидіти в тік тоці або подивитись якесь відео під час робочої зміни, ти ж впахуєш за всіх.
Це кошмар повний!
На консультації з клієнтами вони зразу ставлять мене, хоч я навіть не знаю де тей чи інший товар лежить і які його характеристики.
Ти і прибиральниця, і касир, і продавець, і помічниця адміна.
Загалом, якщо маєте міцні нерви, то можете спробувати.
Зп 8 тисяч + 1500 допомога у воєнний стан як премія.
Черкаси, Ева на Сєдова, жахливий керівник, як що щось робиш не по її вєлєнію то все, ти найгірший працівник, тебе обматюкають з ніг до голови, ще і сплєтні про тебе розпускає серед працівників через те, що ти купуєш саме в магазині. Клавдія Миколаївна, чи вам не соромно маючи онука так ставитись до інших? Земля ж квадратна, за рогом зустрінемося!
Якщо не да й боже захворієш — все, ти такий поганий, не дай боже підійдеш і щось попросиш. За лікарняний -їй пофіг, під час лікарняного тебе можуть викликати працювати, і це нікуди не зарахується як завжди. Жахливий керівник, якого на превеликий жаль рятує його ж персонал, по типу адмінів.
Якщо ви це прочитаєте, Клавдіє Миколаївно, — нехай вам буде соромно за те, як ви оббріхували всих своїх працівників, залишали погані відгуки про них, бо їм не хотілося саме з вами працювати, а тепер через це мучаться ваші колеги. Бажаю вам того ж, що і ви побажали мені при останній нашій зустрічі.
Підкажіть будь ласка яка зарплата у адміністратора?
Намагалась влаштуватись в Єву в Кривому Розі,пройшла першу співбесіду у керуючої начебто все ок,але супервайзер на другій співбесіді це якийсь треш.Багато питань особистого характеру,до того давила тим що я не місцева,що квартиру винаймаю,що дитина дошкільного віку і т.д
Коротше кажучі,якщо ввас є мала дитина і немає власного житла то на цю «круту» роботу ви наврядче влаштуєтесь.
Я ось думаю може звернутись в держ працю,по закону України про працю не можна відмовляти людині зза того що в неї є дитина.
Ніколи не влаштовуйтесь в цю шарашкіну контору ,мало того що заставляють без оплати виходити виставляти **ані цінники ,так ще і служба безпеки гнида справжня!
Мало того що краде товар ще заставляє платити за це штрафи ,але при влаштуванні на роботу вам цього ніхто не скаже!!
РЦ товар по факту не довозить!Вам довести ніяк не вдасться бо камери таке гімно за пару гривень і платитимете за це ви!
Більше місяця від податкової ховари доходи !Так ще і персонал дрючать за те що на ЗСУ не просять і для якоби евакуйованих дітей,є керуючі які гарно ставляться ,а як попадете на падель яка всіх винними робить а сама золото то готуйтесь їсти вареріану тоннами та стати постійним гостем психотерапефта!
Премії вернули з фактом »Якщо не зробите то все відміняємо!»план за***рили нереальний ,годин дали стільки що економиш як модеш
Аа і при влаштуванні на роботу вам ніхто не скаже що ви повинні виставляти цінники, виставляти товар прибирати зал ,консультувати пи***ків хамовитих ,рахувати товар ,ще Відеонагляд вести як охорона бо якщо хтось вкраде то вздрючать непогано ,ніхто не подумає якщо в вас проблеми з телефоном їм настрати їхнє гасло «Не маєш змоги купити телефон в***уй»
І це по всіх євах таке !Не робота а херня повна ,начальство справжнє ГІСТАПО ,найгірша робота …
Когда устраивает на работу уточняйте по 100 раз какой будет график работы, потому что говорят одно а делают другое. Работала в г. Днепр в Еве левый берег образцовый , управляющая сюсюкается при приеме на работу, потому что некому работать, врёт в глаза, в итоге потом ей слова невозможно сказать за график, сразу хамит, повышает голос на сотрудников. При увольнении оскорбила словами и грубо приняла заяву про увольнение.. не советую устраиваться в этот дурдом. И зарплату общают више на тысячи три чем она действительно получается…
в Херсоне сб работник Ковтун ни чем не лучше,употребляет алкоголь на рабочем месте и позволяет себе приходить на работу в не адекватном состоянии,нет контроля ?и сам же и ворует(есть доказательства,фото и видео)
Робота в Єві 3353 в місті Бориспіль виявилася справжнім г***ом.Керуюча Герасименко, як її керівництво Мельник та Сурмило справжні злодійки та старі ***. Вони крадуть зарплату у чесних людей, а собі до рук забирають чужі гроші. Потім обжираються шаурмою за чужі рахунки.Таке саме [вырезано] весь їх персонал:злодії,зеки та тупі тварини.Це Лісовська, Демчишина та інші курси.На роботі не працюють, а цілими днями жруть сало та шаурму з керуючою.Герасименко собі та ним гроші на дні народження збирає, а хто відмовляється,погрожує звільненням. Також стара відьма *** зі старим приймальником Линником, якому постійно підвищує зарплату.Також ці бовдури приходять на роботу в нетверезому стані.І ведуть чорну бухгалтерію, щоб красти податки та зарплату.Ненавидять своїх покупців, матюкають їх у кабінеті керуючої і не тільки. Також знімають покупців на камеру і виставляють у фейсбуці,що вони крадуть.Хоча самі найперші крадії та [вырезано]шники, що труси на свої кошти не куплять.Ніколи не йдіть працювати у Єву 3353, бо це [вырезано].
«Спасибо, лббоффььь»;)
За то, что была-причем шесть лет.
Разное было, но, НО-ПОДЛОСТЬ исходя из сложившихся ситуаций(а при чем тут «ситуации», ты либо Человек, либо как…)
И таки да, при увольнении «шось пошло не так»?
Ну то такое-прощаю всем должникам нашим…
И дАаа Оксана Владимировна, многие хотят купить колбасу и не могут, но не потому что они ее не купили в конце апреля(когда Вы настоятельно мне предлогали всех уволить и получить «живыйЭ» деньги и верить в «лучшее»(аудио есть если что, практически часовое?), мантры -мантрами… А Вы, а вы… Дальше думаю найдутся желающие, добавить к этому «а вы…».
Не собирались возвращать трудовую, обратился в соответствующие органы, вернули но документы заполнялись с нарушением, не дали поставить дату манипулируя трудовой, прикрыли [вырезано] под шум войны пока другие их защищают, если подняли голос это не уважение даём ответочку, с моего же телефона мной управлять захотели, служба безопасности не соблюдает субординацию, подставляет обвиняет штрафует. Даже угрожал что приедет мне чём-то заделает, я говорю приезжай оформим как гопника за базар, вот жду, как бы не понятно кого мы защищать должны и за кого дохнуть, если лезут на шею нужно скидывать иначе ноги вытирать будут, поддержка тупо заблочила номер жалобу не рассмотрели, а сб я жду г. Богодухов Ева 564 че там мне будет? На страх пытался взять угрожал, а то мы тут живем и не знаем что орк приезжает, истинна только лишь смерть.
@Гость, Здравствуйте, а подскажите их имена, пожалуйста? Я только недавно устроилась в компанию.
@Гость, мне платили. Но это было еще до войны. Как сейчас-не знаю, могут отморозиться и сослаться на военное положение. это же ева.
Но я уволилась 1 числа, второго мне пришла часть зп на укрсиб. И по графику пришли расчетные на конкорд. Вторую часть зп кинули на укрсиб аж в след месяце. Ждите.
После уволнения по соглашению сторон должны оплатить на карту конкорд банка? Отработала полный месяц.и за 3,5 месяца платят расчетные?
@Гость, если не знаете всей ситуации подробно,то не нужно так говорить! Никто и не филонит в работе,а еще и обязанности админа и иногда и приемщика выполняем и в свой выходной вызывают,так как 4 поддона пришло и не кому выставлять!!
@Гость, если вы переселенец, это еще не значит, что вам будут платить за просто так или что можно не учить ассортимент.
Управляющая постоянна унижает,за убогих считает,тупых.даже слова не дает сказать,придумает проблему и не дает обьяснить,хотя сама так же говорит,как ты хотела.За три месяца считает,что уже должен знать полностью всю продукцию и ее состав.переводит из-за этого на пол ставки либо увольнение.я переселенец.
@Гость, а 62,5 грн это в Киеве ?
@Катя, зарплата залежить від виробітку, ставка 176 годин. Є регіони де ставка за годину 62.5, а є де 40 з копійками , відповідно там менша з/п буде , якщо є години і бажання можна відпрацювати більше годин і відповідно буде більша зарплата
@Катя, від відроблених часів і ставки. Я була у команді відкриття, тож скажу так, якщо попадеш до хорошого керівника, то робота рай, і зп норм, бо можна залишитись підробити, а так ад. З 30ти магазинів знаю тільки 2х хороших керівників.
Керуючі є дуже хороші, але [вырезано] устраюють майже місяць і звільнити нормально не можуть