Національна мережа аптек «Подорожник» Отзывы о работе в Подорожник, зарплаты
Зав. аптекой 2 10 000 .. 10 400 грн Зав. кассой 1 10 000 грн Заведующий 1 13 000 грн Заведующий аптекой 2 13 000 .. 37 000 грн Кассир 1 6 500 грн Логист 1 10 000 грн Провизор 5 6 500 .. 17 500 грн Фармацевт 18 3 000 .. 20 000 грн Добавьте зарплату в компании ПодорожникДобавить отзыв о работодателе Подорожник Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Подорожник?
@Гость,кому такой совет,славный???
если я побегу,следом бежать будет ,,регионаный деректор»потом подружка
Всему свое время
Вот если будет такие отзовы
Хто будет идти сюда работать?
БЕЖАТЬ из ПОДОРОЖНИКА советуют
Найгірша мережа. мусиш продавати препарати власної торгової марки(фуфло) щоб мати зп. Це вже навіть не аптеки,а просто супермаркет. зп в конверті. щомісяця придумують нові штрафи. потік кадрів шалений. добре подумайте чи воно вам треба…
Видимо,потому что вы не подружка «регіонального директора»поэтому приходиться все делать.Бегите,чем дальше тем лучше для вас же будет и нервы сбережете
Пишуть, що є пропозиції для студентів без досвіду роботи, що навчимося, простажируєтесь. Усе добре. Ты ж пртїджаєшь до НР розмовляють із ним. Ты підходить їм, кажуть приїде до аптеки, приїжджають туди. П тобі кажуть ще й не коректно, що ти тупий і ні на що не здатний. Навіщо ви гаяли мій час. Навіщо в цій компанії стоять вакансії для студентів, якщо ми потім тупі. Я б розумів якщо це сказали вже після стажування. Але не до.
Шкода згаяний час.
@Гость, не виконаєш план з виручки — штраф(мінус від з/п). Тому розраховувати на стабільну з/п не варто.Багато залежить від місця розташування аптеки, напливу людей і т.д. Багато людей — буде виконаний план. За косметику буде повна нервотрьопка, бо народ клюнувши на яскраві реклами не дієвих засобів одного разу, на інший раз уже клюне, а плани то висять над головою( Не раджу Вам йти сюди… Оберіть якусь нормальнішу аптечну мережу, бо тут ви добре нахлебчетесь всього, але тільки не добра(
Подскажите пожалуйста,кто здесь работает!!! Как начисляют зарплату( процент,СТМ или ,что то ещё) сколько реально выходит на руки за месяц. Какие условия работы? Как со штрафами и т.д Хочу переходить в эту фирму,но пугают вечно открытые вакансии… спасибо
…Почему фармацевты должны работать на ЗАВЕДУЮЩУЮ,а не на фирму
Фармацевт(принимает товар,разлаживает товар,делает ценники,разлаживает ценники,собирает нелеквиды,…выполняя ТО,ВТМ отпуская пациентов СТОЯ за кассой 13 часов в итоге плохой фармацевт
А Заведующая в магазине шопится,домой полежать пошла,в школу на НП почту и рабочий день окончен,друдяга
Доплачивать ЗП себе умеют только Зав,что штрафы накладывать на фармацевта умеют им РД в помочь
недоЗав со средним образованием понабирают.Те строят хер зная что из себя,иди универ закончи умник разводила РД и ДД
Кропивницкий пыль РД
Все на откатах,позор аптекам
Все мало зав аптекам,РД когда вы уже буде те сыты
Львов ЦО обратите внимание
Я хочу сообщить компании подорожник, если они читают сообщения, что Руденко и вместе с ним куратор в Одессе, воры обманывают как компанию так и сотрудников не доплачивая зарплату и ложа себе на карман. Примите к сведению и увольте данных особ.
На співбесіді ви не цікаві як співпробітник, а хочуть взнати які системи КПІ існують на ваших попередніх фірмах , взнають щоб ще придумати
Фірма просто дно….
Не думала що колись писатиму такі відгуки .
Але це найжахливіше, що може бути .
Змушують продавати свої гамно -препарати, штрафи, повний контроль своїх співробітників і ніякої поваги.
Сподіваюся, що ця шарашкіна контора скоро закриється і на її місці буде справжня ,гідна компанія.
Нічого окрім зарплати в конверті і нервового зриву від «лідера можливостей» ви не отримаєте.
Все це болото під маскою благодійності і фармопіки глиною та крейдою.
Хто відповість.Які обов’язки зав аптеки???
Про фармацевта зрозуміло що раб,зав [вырезано] заносить бо якщо ні то зав РД розкаже що ти поганий робітник і тебе потрібно шртафануть і звільнить
За зовнішньою картинкою красивого офісу і аптек, повний жлобізм з минулого сторіччя. Сучасні підходи до роботи і людей — не чули і не бачили.
Хворійте в офісі, в тривогу в офісі, в свята — також в офіс.
Оформлять вас на мінімалку, хоча рекрутер скаже що все буде прозоро.
Що таке нормальний аванс за половину відпрацьованого місяця, в компанії не чули, ці сльози капнуть на картку.
Більша половина вашої неофіційної зарплати це крі, які потрібно заслужити, бо ти повинен бути ефективним за свій конверт в цих райських умовах.
Віддалена робота — не чули, розрахунок при звільненні — не знаємо.
Розраховуйте на свою мінімалку — вона точно прийде.
Працівників аптек взагалі шкода, вони просто раби, бо вся їх зарплата суцільні крі, я такого ще не бачив ніде.
А, приємний бонус, весь топ менеджмент говорить матом.
Подорожник — лідер можливостей
працював там в центральному офісі у Львові Це кримінальна структура гопніків з 90-х не зважаючи на красивий офіс та шикарний зовнішній вигляд — перше враження оманливе Це найгірша компанія в якій я працював праця в цій компанії загрожує вам матеріальними втратами та втратами нервів ви не заробите а навпаки втартите гроші офіційно все виглядає добре але насправді ви ризикуєте грошима і нервами небезпечно працювати в них
@Ольга, бажаємо, дд та соціальна мережа, то повне дно. Одна компашка, а може ще гірше. У нас зп по факту була 7 тис . Плани по мтм тм космічні.
Доброго дня. Мала необережність працювати в цій мережі. Обіцяють одне, а роблять інше. Скаженні плани, скаженні штрафи. РД просто знущаються. Протерміновку викупляють фармацевти за свої гроші і відправляють на Львів(те що самі купили). При звільнені заставили повернути халат і бейдж. Котрий видали за 1.5 роки ає 1. Хоча повинні кожні пів року видавати. Не зв’язуєтесь з ними узами роботи ПОЖАЛКУЄТЕ.
Найгірше те,що ми працівники вибиваємо терміни за власні кошти, пакуємо чек та ліки і відправляємо на головний офіс. Що ви робите з ними, так піклуєтеся про нас, щоб ми не пили протерміноване, я неодноразово приймав, і нічого не сталося, більше тисячі аптек і кожна з них кожного місяця вам відправляє протерміноване, куди ви його складаєте чи де перераховуєте в нові упаковки? Ганьба вам, в такий важкий час так знущатися з працівників, щоб ви, ваші діти і правнуки ліки вживали як їжу, будьте ви прокляті,хто це придумав.
@Гость, а ще не забувайте, що уже в подорожниковських аптеках ставлять лічильники при вході а аптеку для того, аби вирахувати скільки людей зайло в аптеку і скільки вийшло нічого не купивши. І за це ї*@тимуть теж саме вас: чому не змогли переконати клієнта купити хоч щось?
@Гость, ну точно не та зарплата, яку вам обіцяють. Це десь не 2-3 тис менше обіцяної, + ще якщо їм вдасться знайти у ваших діях протягом місяця якусь помилку, то штрафануть ще , + якщо плани по виручці і власній торг.марці не буть виконані — ще 1 штраф! Добре подумайте, чи треба вам цей геморой
@Гость, ніхто вам не скаже, видадуть себе а потім будуть проблеми , якщо людина ще робить. Аптеки вони вміють відкривати, а от втримати їх та щоб фармацевтам подобалось працювати- нажаль ні.
Хто скаже яка ЗП у Почаєві у Подорожнику? Чи варто туди йти на роботу? Почаїв невелике місто. Я б не хотіла просто дарма витрачати свій час, якщо ЗП погана
При прийнятті на роботу говорять одне, а по факту інше. В інших аптечних мережах сплачують за перевиконання плану чи навіть за освіту — тут ні. А наш професійний день — привітання від директора, ось і весь подарунок за його гроші ,які ми йому заробляємо.Жалкую, що тут працювала . Жлоби!!! Моя порада краще скоротіть офіс і дайте людям нормальні зарплати.
Ніколи не йдіть працювати в Подорожник — мережа орієнтована на вичавленя усіх соків, сил, нервів з працівників,працівників немає,перепрацьовуєш, а за це нормально не платять . торгівля організована дуже жахливо,товара нормального не допросишся,зато своє барахло ,яке весь час вибраковуться (ВТМ) ПОВНО, А ЦЕ ТЕРМІНИ,термі5и платять фармацевти постійно. фармопіка як така відсутня, замінили на ТПК,додатково парити шо попало,рекомендація не прив’язана ні по терапевтичній рекомендації,ніяк — конвеєр покупців — продав і забув, Впарювати треба своє г..но,а то не буде частини з.. . графік роботи по 13-14 годин на день — 15 днів на місяць, і це при умові що всі фармацевти присутні. бо коли відпустки чи хвороби — пашеш тижнями( і це по 13 годин) часу на себе, на сім’ю, на друзів майже немає. зарплата — обіцяють золоті гори, але за умови виконання драконівських планів продаж, їх виконують хіба старожили які болт забили на своє особисте життя. якщо ти просто фармацевт — ти повинен цьомати *опу завідуючому,регіоналу — бо якщо не сподобаєшся йому, втратиш половину зарплати. як на мене добре лише керівництву — яке очолило цей потік ліків і грошей.В мережі треба парити вітрячки,яйця, якісь юнайти — перетворили аптеку на Червоний маркет. Останьої з.. ви точно не побачите, так як і відпускних при розрахунку, так що перед звільненням — відгуляйте відпустку. Стоять лічильники і план 80-90% , тобто всі,хто зайшов- мають вийти з покупками , інакше штаф, а ціни Подорожника- самі дорогі. Кожен відділ тягне на себе одіяло, розпорядження одне суперечить другому. Роботу з такими нервами і копійчаною з.п. ви знайдете завжди,краще пошукати в Здоровій родині, Знахарі,АНЦ,911,Сімейній аптеці. На співбесіді запитайте : Скільки ставка? І тікайте , бо ставка 10000 грн при такому керівництву- це все, що вам світить.
Хочу пояснити директорам, а також аналітикам, які вигадують показники, самі не розібравшись у питанні торгівлі, а тим більше в роботі фармацевтичної компанії.
Аптека — це в першу чергу обслуговування людей яким потрібні ЛІКИ! А не картки з супергероями!!!
Сьогодні постало питання, чому у вихідні дні лічильник відвідувачів відрізняється від кількості покупців. Елементарно Ватсоне, у вихідний день люди заходять сім’ями! Що не зрозуміло??? А якщо мама з дитиною, а тато стоїть на вулиці, то дитина може заходити та виходити. Ви що йому забороните? Шановні, ви у своєму розумі?????
А якщо в аптеці у вихідний день працює один провізор, то, звичайно, є черга і люди не хочуть чекати. Тому, запитуйте у себе, чому, якщо в аптеці передбачено три каси, саме керівництво допускає роботу одного провізора чи фармацевта?
Думайте!
@Ольга, подорожник звичайно жахлива мережа,але те,що ви переличили не краще!коли в цих мережах було добре?
Сама погана мережа яку я знаю подорожник , де яб не працювала , але тут саме гірше .
Одумайтесь шановні колеги , вас дурять , є багато кращих мереж аптек де вас хоть за щось мають
Наприклад мережі :
Синиця
Доброго дня
А-911
Найкраща АНЦ-тут де чують поважають , цінують , та гарно мотивують людей
Люди минайте 10ю дорогою Подорожник , Бам, ощад 💥 це сама погана мережа де я працювала .Регіональний директор Наталя повне брехло по обіцяла ставку від 15 тисяч і більше , ще ніразу не получила 15 тисяч зарплати обіцяної , тут заставляють продавати ВТМ товар , якщо не продаш то штрафують , сроки також купляємо . Не рекомендую тут брехня на брехні
Стажувалась в місті Полтава в аптеці «Бам» за адрессою Соборності 29/15. Спражні шахрії до яких повинна прийти налогова перевірка. Тому що законом заборонено заставляти стажора разбирати коробки, наводити порядок на полках, стояти на касі. Стажувалася так неділі 2. Завідувач гнила людина, яка заставляла виходити по 13 годин стажуватися і робити її роботу за неї, і мені як стажору не платили. А коли захворіла ковід взагалі не взяли на работу. Та хочу сказати вам невдахам, що зараз я працюю в лікарні на серйозній посаді і моя зп вище ніж в вашій обдолбаноф аптеці Бам
Найгірше місце для роботи! Ніколи не йдіть працювати в аптеки БАМ та подорожник.
Зп копійки, весь час придумують щось нове, щоб платити ще менше. Постійні штрафи.
Немає ніякої поваги до робітників. Навіть привітатися-для них важко. Людей вважають за рабів, які можуть вийти на роботу в любий час дня і ночі.
Після звільнення, не виплатили всю зп.
ЦЕ СПРАВЖНІ ШАХРАЇ. Шкодую, що потратила свій час на цю компанію(
Єдине що не розумію навіщо так брехати.ну так і пишіть що в мережі є система штрафів і розпишіть які.а людина вже сама визначиться,чи хоче йди працювати чи ні.А то хочуть і щоб з досвідом були,А потім кидають на гроші,не думаючи що у кого вдома сім’ї і хтось чекає оплати свого труда.одним словом Бажаю бумеранга директорам
Працювала три Роки у подорожника. Одна супруга за Роки. І тут звільнення із-за нового регіонального директора…не сподобалась…хотіла по графіку працювати а вона хотіла як завідувач аптеки поставить- дірки затулять!. Штрафували постійно!!! Я навчалась, пл закону України повинні були сплачувати за навчання, але сказали якщо я не заберу заяву то спишуть відповідну суму в наступному місяці… Шевченко відмиває гроші як хоче!. Завідувачка отримує гроші від торгових представників для продажі їхніх медикаментів і все кладе собі в карман! Зарплатню отримували ми всі мінімальну, решту в конвертах!!!! Мережа подорожник Шахрайська!. Ніякою уваги і поваги до своїх першостольників мережа Подорожник не має!!!
Маю досвід роботи в багатьох аптечних мережах по м.Київ. Хочу сказати, що подорожник — це найгірше де мені доводилось працювати. При низькій з/п, стоїть як мінімум три різних плани, за невиконання яких знімають гроші. В середньою з/п 12-13 тисяч. На мою думку — це прийти, отримати досвід, і піти працювати в нормальному аптеку, або ж звісно краще взагалі не йти. Не дарма зараз так багато вакансій подорожника на різних сайтах роботи. Частина регіональних директорів — це шайка свиней, які взагалі не знають як потрібно себе поводити з персоналом, жодних манер, гидко навіть згадувати. Більшість завідувачів цих аптек це люди які явно не задоволені своїм життям, відповідно здебільшого колективний дух відсутній. Здебільшого більша частина провізорів це або люди похилого віку розчаровані своїм життям, або геть молоді та зелені, які ще не встигли побачити краще. Абсолютно не раджу йти працювати.
Працювала в цьому «закладі», написала заяву на звільнення, не виплатили зарплату за минулий місяць, який відпрацювався і відпрацьовані години. Благодійність за для заробітку Подорожнику.
Не раджу йти в цю шарашкіну кантору, ти не фармацевт, а пргсто касирша, яка має запхати їхньої продукції на 200к в місяць, щоб з тебе 1000грн незняли. Плани високі, зарплати 15-17к на місяць це якшо ти відпрацюєш 250годин на місяць мінімум. Вони заілтняють людей за фігню. Багато недостач, неправильних вибитих залишків оплачуєш за власний рахунок, так шо зп виходить 14к на місяць. Хочете вберегти свої нерви, не приходьте сюди на роботу. Краще вже в інші аптеки. Бронюйте товаричерещ таблетки юа, бо націнка колосальна в них.
В аптеку на должность маркировщика приняли воровку, и мошенницу Ольгу которая была уволена из АНЦ, (Вышгородская 26/2) Бажаємо Здоровья (возле ЖК Паркове місто) за финансовые махинации и кражи денег и товара в крупных размерах. До 50 тыс гривен. Руководству Подорожника и отделу кадров все равно на то кого они принимают на работу, т.к. за недостачи будет платить коллектив а не они. А Ольге давно нужно заделать запись в трудовой уволена по статье за воровство. Ольга хапуга, которая прикрывается Богом. После проведения переучета советую всю сумму недостачи списать с зарплаты Ольги Викторовны, как заделали умные заведующие в аптеках в которых она творила такие чудеса что вам и не снималась. Стыд и позор hr ам подорожника им главное закрыть свободную вакансию и получить за это вознаграждение а судьба коллектива их не волнует
Коллеги, Братья и сетры по оружию!!! К Вам я обращаюсь.Хочу поделиться с вами способом выбивания денег (зарплаты), когда увольняешься и ее не отдают добровольно, по причине якобы » система не подтянула». Что нужно говорить когда звоните » Руководству»: Где [вырезано] ЗАРПЛАТА!!!! ДЕНЬГИ!!! Ты что Дрянь думаешь, что ты недосягаема и на тебя управы нет? Если сеголня не будет моей зп, я приеду в аптеку/офис со скандалом. Способ испробован мною, и реально работает на все 100%!!!
Коли влаштовувалась на роботу, обіцяли, що все буде по-нормальному: зарплата чиста, стаж нараховують. А коли пропрацювала місяць, а на наступний зав сказала писати заяву на «відпустку у зв’язку з військовим станом» це для мене стало нонсенсом. До чого тут військовий стан взагалі? При тому, шо хоч заява і написана, але ти в цей період надалі працюєш, просто виплати зар плати будуть меншими. Чому??? Пропрацювала там 2 роки, а потім, зайшовши на сайт Пенсійного фонду виявила, що ніяких 2 років там і близько нема — 1 рік 3 міс. А де ж решта?? Я відпустки не брала! Такого бл*дства я ще не бачила… а ще дуже бісить те, що заставляють відкривати рахунок у різних банках і потім зарплата приходить якимись частинами то на одну, то на другу картку по 2-3 тисячі. Що це за ідіотизм??? Невже «подорожник» така нищебродська компанія?? Вони на рекламі своїх препаратів, косметики і т.д. не економлять, зате економлять на людях і на їх здоров’ї. Дурять тут! Штрафи, то окрема тема, не буду писати про них, бо до мене це вже зробили багато хто.
@Гость, [вырезано], меня всегда удивляли люди которые завидуют моложе, типа Аля»бабки возле подъезда».
Так вот, родненький, завидуйте молча либо следите за собой и своим внешним видом и сексуальностью, если она конечно же есть у вас, в чем я сомневаюсь.
Ну а вообще, если честно — пошли вы на [вырезано], интриганов ***ные!!!
Отдельно хочу написать об бизнес тренере Алине. Ходила перед клиентами в аптеке без халата, в прозрачных штанах, просвечивающих кожу ног и конечно ПЯТУЮ ТОЧКУ, в красных стрингах. И конечно которая любит умничать, учить не умеет, зато требует космических продаж. И конечно ее любовь поливать грязью всех мнимых ей потенциальных конкурентов, которых она устраняет едва чувствует конкуренцию.
Добрий день!
Пропрацювавши рік в цій мережі хочу залишити відгук про роботу аптек і керівництво в тому числі.
Керівництво дуже жахливо відноситься до працівників, плани космос, штрафують, а вимоги все збільшуються. Коли не прийдеш практично все не має дрібних коштів, керівництво не може це забезпечити. Заставляють впарювати свої препарати, багато просрочки, за яку плотять працівники свої кошти, а відправити мають на офіс, бо якщо цього не зроблять,то знімуть ще раз цю суму з зп. На аптеках поставили прослуховування, без згоди працівників, лічильники людей, і потім питають за це. Працюєш ніби в тюрмі, добре, що ще на унітази камери не ставлять.Працювати не має кому, і ще й не добросовісно відносяться до працівників.В мене був випадок, прийшло крім, до всього придирається, при перевірці на скору руку в кінці було сказано, не подобається чемодани в руки і на Польщу. Раніше присилали тайніків, тепер таємний кожен клієнт, тобто всім хто купує в аптеці приходить повідомлення оцініть працівника, і пресують потім за це. І без пояснень на що пожалілися, винен ти навіть якщо з твоєї сторони провини немає. Просто кажуть на вас жалоба, а за що придумай сам називається. Ще ніколи не було такого коли керівниц во стало на захист свого працівника. Добре що з’явилася змога повернутися додому,бо я переселенка. Це просто жах, а не мережа. Беруть кого попало, всіх підряд. Ніколи нікому не порекомендую цю мережу. Навіть в теперішній стан, щоб цінувати тих хто не покинув країну, хто залишився і працює в різних куточках країни , вони все гноблять , все штрафують, не цінують того що мають. Ще мережа відкриває аптеки не маючи персоналу і набирає на людей кого попало. Вона працює на кількість, відмиваючи кошти, шкода, що не на якість.
Я дуже рада що більше не працюю тут. Моя порада: цінуйте тих хто працює у вас. І слідкуйте за РД, бо не повинно бути такого як , дружу не дружу, і якщо є якісь проблеми в аптеці не повинні на ранок знати всі в області.
Я также хочу поделиться своими впечатлениями от работы в этой компании. Валентина айчар менеджер ничего не знает и не умеет. Заявление на принятие/увольнение — это темный лес для нее. Зато обманывать она умеет, здесь она мастак весь месяц обманывать уволенного человека, весь месяц мне говорила, что Вас не подтянула система мол.Лишь после угроз подать жалобы на эту компанию во все интанции, они заплатили мне деньги. А по телефону плачущим тоном отвечает, на вопросы о зарплате замученным нещасным голосом.
На сайте указано что стажировка оплачевается,а на самом деле только я заинтересована работать в аптеке
@Наталья, так,повністю згодна щодо регіональних «директоров»,ще молоко на губах не висохло,а вже всі «директора».Ось фармацевтів не вистачає,працюєшь один на всю аптеку,але то ж таке,головне «директора»!Скоро самі ж «директора»будут своє ***но втюхівать
У компанії Подорожник все складно… Керівництво проявляє жадність,хамство і безтактність. Навіть після двох років роботи, коли я відверто висловила свої незадоволення щодо діяльності регіонального директора (РД), мене примусили подати заяву про звільнення, і це в самий період воєнного стану! Мені навіть загрожували, що в разі відмови мене можуть звинуватити у вчиненні порушень (за що саме — вирішить вони). Штрафи в цій компанії надзвичайно високі, навіть якщо ви дотримуєтесь всіх правил і виконуєте свої обов’язки. Якщо ви не пройшли перевірку як таємний покупець, вам відраховують кошти з вашого доходу (і це може бути сума від 1000 гривень і більше), а про власну торгову марку взагалі краще не згадувати. Хоча можлива робота в цій компанії, але тільки при умові, що ваші безпосередній керівник і РД є адекватними особами. але усі такі вже пішли з компанії
Не рекомендую!!!!! Обходите десятой дорогой!!! Работа на износ, постоянные штрафы, надо платить за просроченные медикаменты, постоянные проверки.
@Гость, я думала что у нас зав.апт скотина,а получается они везде такие,цены себе не сложут
Аптека пи….ов конченные,цены не соответствуют.Региональные директора хамят,а особенно заведущие аптек.Работала моя знакомая,и говорила что когда переучёт то недостачи,и выщитовали с зарплаты от 1500 до 2000 тыс.грн.Это не сеть аптек Подорожник а одним словом на….щики.Больше нечего добавить.
Это св***чи,готовтесь к тому,что записи в трудовой будут не соответствовать действительности,пишут за вас заявления,трудовая гуляет по всей Украине,пишут то,что им выгодно,работаешь в одной аптеке,а запись может быть какая угодно,кидают из одной аптеки в другую,не знаешь где твое рабочее место