Отзывы о работодателях Львов

Ми — це мережа закладів формату піца+суші, яка працює в декількох областях України (Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька)Активно відкриваємо нові заклади, з амбіціями для масштабування по всій Україні. Готуємо піцу та суші з якісних продуктів і за доступною ціною. Працюємо над тим, щоб доставляти замовлення за 29 хвилин всюди, де маємо заклади.
Заклад громадського харчування. Мережа ресторанів азійської кухні «YOKI».
На ринку телекомунікаційних послуг наша компанія працює з 2009 року. Завдяки цьому ми починаючи з маленької локальної мережі покрили значну територію Львова і зараз є одним із найбільших провайдерів міста.
S.M.Delivery — працює у сфері велодоставки їжі із ресторанів.

MSF is an international humanitarian organization providing medical aid to populations in distress, victims of natural and man-made disasters and victims of armed conflict, regardless of race, religion or political belief.
Крупная иностранная компания, которая специализируется на дистрибьюции медицинского оборудования, а также косметологического оборудования. Мы представляем около двадцати поставщиков медицинского оборудования по всему миру, сертифицированных в странах ЕС. Наше портфолио превышает полтысячи различных продуктов. Мы также занимаемся починкой и поддержкой самого разнообразного оборудования по всему миру.

Компанія Фаворіс займається виробництвом та продажою меблів.

Компания ООО «ТЕХ-АС ГРУПП» специализируется на разработке, производстве и продаже качественного, а значит надежного электроинструмента.

ТзОВ «РЕСТОР МАРКЕТ» — це енергійна та кваліфікована команда однодумців, що у своїй роботі вдало поєднує постачання професійного технологічного обладнання для ресторанів, кафе, барів, їдалень та інших закладів громадського харчування, з оснащенням підприємств торгівлі — супермаркетів, мінімаркетів, магазинів та ін.Виробництво.

Роял Арт Декор займається виробництвом і торгівлею виробів з штучного каменю, малих архітектурних форм, гіпсової ліпнини, виробів з стеклофібробетона і інших архітектурних елементів інтер’єру та екстер’єру.

Рієстра — провідна компанія по виробництву бетонних виробів під торговою маркою «Мій Двір».

ТОВ «ПроНгруп» компаніяінтеграторв сфері автоматизації виробничих технологічних процесів.Компанія виконуєкомплексні проекти з інжинірингу АСУ ТП, енергетики, та постачанням промислових компонентів АСУ ТП (Siemens, Weidmuller, Rittal, TVD, DKS, LAPP GROUP).

Компанія «Прогрес Львів» є одним з лідерів українського ринку з виробництва якісного та доступного взуття. Ми використовуємо сучасні і технологічні матеріали.

Компанія Медіа Дісплей Продакшн виготовляє продукцію тільки для дизайнерських агенств, виробників рекламної продукції та інших компаній, які працюють в РОР-бізнесі. Ми не прагнемо працювати напряму з кінцевими споживачами.
Виготовлення меблів з металевим каркасом, порошкове фарбування.

Компанія М’ясна Імперія займається виробництвом та реалізацією ковбасних виробів.

Компанія ЛембергМіт створена в 2001році, і є зареєстрованою торговою маркою. На сьогоднішній день наша компанія є одним з найбільших виробників м’ясної сировини на Західній Україні. Більше ніж двадцять вітчизняних фермерських господарств по прямому контракту вирощують для нас свинину найвищої якості, що підтверджено міжнародними сертифікатами, тому ми завжди можемо відстежити якість продукту протягом всього технологічного ланцюжка та з впевненістю пропонуємо нашим партнерам найкращий та найсвіжіший […]

ПрАТ «Львівський холодокомбінат» (ТМ ЛІМО) — це підприємство з значним в Україні досвідом у виготовленні морозива.

Компанія KOVGER — виробник металопластикових світлопрозорих конструкцій з профілю REHAU. Наша компанія є сертифікованим партнером світового лідера з виробництва ПВХ профілю компанії REHAU. Наш колектив складається з фахівців з досвідом роботи понад 15 років в нашій галузі. Високий рівень корпоративної етики та дружній колектив — це запорука нашої дружньої компанії.