Сервісні Системи

Staff Management Group

Химтяжмонтаж

Производственное предприятие Химтяжмонтаж

ЕВ.РО.Финанс Ломбард

Головний ресурс і надбання нашої компанії — це компетентний та клієнтоорієнтований персонал. Для наших співробітників Клієнтський сервіс на першому місці. На другому місці він же, і на третьому — теж. Все інше не має великого значення, бо клієнтський сервіс — одне слово, але в ньому двісті маленьких аспектів. Зараз в нашій команді працює близько 300 […]

Хоз партнер

Бизнес Горизонт

Инвестиционно-строительная группа «Бизнес Горизонт» — один из лидеров нижегородского бизнеса, зарекомендовавший себя как ответственный исполнитель и надежный партнер.

DataCor Project

Компания «DataCor Project» предлагает услуги по покупке, продаже и обработке Big Data.

ЦСТУ (Центр Современных Технологий Управления)

Центр Современных Технологий Управления (ЦСТУ) – это комплексная и системная поддержка развития Вашего бизнеса и повышение его эффективности.

GulfstreamShop

Лузановка

Компания «Лузановка» – ведущий дистрибьютор алкогольных напитков в Одессе и области.

Сарненский хлебозавод

Відкрите Акціонерне Товариство «Сарненський хлібозавод» – один із найбільших заводів Рівненщини, що працює на ринку хлібобулочних виробів з 1969 року.

ФОП Мацкевич О.

Olla

Olla — магазин обуви и аксессуаров.

ГП Высоковольтные сети (ДНР)

Велес Агро

Велес Агро — производитель почвообрабатывающей и сельхоз техники.

Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова

Риелти-инвест

Realty Invest — услуги в сфере недвижимости, оценки недвижимости, прогнозов продаж недвижимости и другие юридическе услуг.

Господар Дарьевка

Kailak Life

krasa / review - відгуки про косметику

Шукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики.