Фасад-майстер
Облицовка АЗС алюминием, оформление АЗС, световая реклама
Отзывы о работодателях КиевІнтелліIT-компания, спутниковые системы слежения за объектами. Предоставление услуг по спутниковому слежению за транспортом, разработка и производство оборудования, продажа ПО. МонпасьеMONPACIE — це найяскравіша та найтворчіша компанія яка існує з 2006 року. На сьогоднішній день у мережі 54 магазини у 26 містах України плюс інтернет магазин. 16 років ми радіємо своїх покупців найбільшим та різноманітним асортиментом, а також високим рівнем обслуговування. Ми співпрацюємо з провідними телеканалами: Новим каналом, СТБ, а також пишаємося виготовленням прикраси для […] BevzaBevza — украинский бренд, который занимается производством одежды и аксессуаров в стиле минимализм и существует с 2006 года. Основные черты бренда Bevza — это простота, чувственность и подчеркнутая аккуратность. Чистые и точные линии, архитектурный крой одежды, монохромные цвета и смелость дизайна в сочетании с индивидуальностью являются главной особенностью украинского бренда. Понятие Bevza WD (white dress […] Сервіс ЧистотиКлінінгова компанія «Сервіс Чистоти» — надаємо послуги з 2008 року по Києву та Україні. Створюємо справді європейський сервіс. Ми використовуємо професійну техніку та безпечні для здоров’я засоби для чищення від виробників зі світовим ім’ям. Не стоїмо на місці, навчаємось нового — ростемо самі і разом з нами росте наша команда. SpaceCrew Finance CompanySpaceCrew Finance Company — це група FinTech компаній з власним IT-продуктом. Наша основна місія — робити гроші доступними. Для цього ми винайшли сучасні методи ідентифікації, верифікації, оцінки рівня ризику позичальника та створили унікальний сервіс, який зробив прорив на ринку мікрокредитування. Bilfinger Tebodin UkraineBilfinger Tebodin є однією з провідних світових консалтингових та інжинірингових компаній. Як член Bilfinger Group, ми є частиною потужної глобальної мережі з 30 000 співробітників, що пропонує широкий досвід у багатьох сферах. Інтегровані консультаційні та інженерні рішення світового рівня в поєднанні з професійним управлінням проектами та будівництвом, де б не знаходився клієнт. Наші послуги в Центральній […] Крій пошивПошиття одягу DefiRІнженерно-виробнича компанія — DefiR. Ми є компанією, яка надає послуги проєктування, прототипування, супроводу виробництва. Проєктуємо: металоконструкції механізми обладнання Прогрес-компаніКомпанія « PROGRES» — один з лідерів постачання будівельних матеріалів та послуг спецтехніки по всій території м. Києва та Київської області. За понад 20 років наша компанія зарекомендувала себе надійним постачальником, який співпрацює з великими будівельними компаніями та приватними замовниками. Ми пропонуємо великий сертифікований асортимент бетонних сумішей та розчинів, ЗБВ, ФЕМ та маємо власний автопарк […] Ск-НайсШвейное предприятие МІКДМедичний центр «Ок! Клінік+» (ТОВ «Міжнародний інститут клінічних досліджень») — це сучасний багатопрофільний повністю обладнаний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та великим досвідом надання амбулаторної та стаціонарної допомоги. Вже 10 років ми стоїмо на сторожі здоров’я громадян та є лідерами програм наукових досліджень в Україні. Японська ЇжаРаменна на Подолі. Сучасне харчове виробництво на м. Вокзальна. Спеціалізуємось на рамені та японських стріт-фуд стравах. Сімейний, соціально-відповідальний бізнес. Успішно пройшли локдауни, кризи, розвиваємось під час повномасштабної війни. Українська будівнича компаніяБудівнича компанія. Мир Инженерной СантехникиОптовая и розничная продажа инженерной сантехники Либідь Авто (філіал)Філія «Либідь-Авто» є однією з філій Корпорації «УкрАВТО». Основний вид діяльності торгівля автомобілями та сервісний ремонт автомобілів, Середня чисельність персоналу становить 45 осіб. |