Отзывы о работодателях Запорожье

Orto Smart

Медтехніка — Ортосалон ORTO SMART — це мережа ортопедичних салонів, де представлений широкий асортимент товарів для Вашого здоров’я. У нас Ви знайдете якісні ортопедичні вироби для хребта та суглобів від провідних світових брендів, медичний компресійний трикотаж, ортопедичне взуття під час плоскостопості, спеціальні ортопедичні подушки, які покращать якість Вашого сну, ортопедичні устілки та багато іншого. Ми […]

Alpha One Transportation

If you’re looking for the perfect dispatch service, you’re in the right place. Our years of experience in the trucking industry have given us a firm understanding of market conditions, so we can organize your routes as profitably as possible. Contact us, and we’ll show you results like you’ve never seen before!

Best Buy Case

💚 Best Buy Case 💜 — роздрібна мережа мобільних аксесуарів, яка на ринку України з 2014 року, налічує 18 магазинів: у Запоріжжі та Івано-Франківську. Ми стрімко розвиваємося та прямуємо до нашої мети з розвитку — ми плануємо у найближчі 5 років знаходитись в 6 містах України, та складатися з 40 магазинів Наша місія надавати такий […]

Сінерджи Форс

Маркетингова агенція повного циклу. Мерчендайзінг Прайс Моніторинг Сенсус Аутстаффінг Аутсорсинг

UAD Systems

Разработка ПО.

JustSchool

Компанія JustSchool — це онлайн школа номер 1 в Україні. JustSchool — це більше 9000 учнів з усіх куточків світу, більше 350 співробітників, більше 900 викладачів. Ми навчаємо дітей і дорослих за індивідуальною програмою. Наш освітній продукт — унікальний на ринку України, спеціально розроблений нашими методистами для учнів, з урахуванням їх побажань та інтересів. Наші продукти — це англійська, польська, українська, математика, програмування, а також платформа з безкоштовними […]

Restro

Мы осуществляем продажу профессионального оборудования HoReCa для кафе, баров, ресторанов. пиццерий и прочих предприятий общественного питания.

Leprekon

Наша компания называется Лепрекон, мы продвигаем культуру распития настоящего Ирландского сидра в Украине. У нас свой завод и поэтому мы гарантируем качество продукта. За 2,5 года существования мы открыли более 60 магазинов, и мы стремительно расширяемся.

Ортомедіка Груп

Національна мережа ортопедичних салонів. ORTOMEDICA— нова мережа салонів медтехниці та ортопедіі, яка об’єднує найкращих знавців та стрімко зростає і розвивається!

Рома-Сервіс

«Рома-Сервіс» — мережа авторизованих сервісних центрів, в арсеналі яких найновіше обладнання, що дозволяє забезпечувати сервісне обслуговування побутової техніки та електроніки на найвищому рівні. Сервісні центри «Рома-Сервіс» здійснюють як гарантійне, так і післягарантійне обслуговування техніки. Сервісний центр виконує ремонт пральних машин, холодильників, плит, кондиціонерів та пилососів, ремонт ноутбуків, моніторів та комп’ютерів , ремонт мобільних телефонів, фотоапаратів, […]

Автор-Р

Компанія «АВТОР-Р» є офіційним дилером імпортера АТ «Рено Україна» у Запорізькому регіоні

Полиглотики

Полиглотики — это международная сеть Детских Языковых Центров, где дети изучают английский, немецкий, испанский и французский по уникальной методике, основанной на коммуникативном подходе.

Спец Енерго Системи

Строительная компания

ЭТА

Компания ООО «ЭТА» — производитель и поставщик общепромышленных и крановых редукторов, мотор-редукторов. Компания оказывает полный комплекс услуг. Ремонт, техническое сопровождение поставок, консультирование, производство под заказ, гарантийное и послегарантийное обслуживание.

Солт-Оил

Компания Солт-Оил занимается переработкой семян подсолнечника, производством подсолнечного масла, топливных гранул.

Сада

Аккумуляторный завод Сада занимается производство и дистрибьюцией АКБ.

ПП Трейд

ПП Трейд — оптовая торговля, изготовление сварных металлоизделий, металлообработка.

Монада

Створення, виробництво та впровадження промислової електроніки з 1992 року.

Кран-Технологія

Кран-Технологія — завод підйомно-технологічного обладнання.

Кранкомплект

ООО «Завод Кранкомплект» был основан в апреле 2009 г. командой специалистов имеющих значительный опыт в краностроении, разработке и реализации нестандартных проектов с применением передовых электронных систем собственного и зарубежного производства.