Харвелес
Отзывы о работодателях ДнепрХарвелесОлійно-пресовий завод випускає харчову нерафіновану соняшникову олію першого сорту, макуху соняшнику та пелету. Ми забезпечуємо виробництво якісного, конкурентноспроможного сертифікованого продукту. Avesterra GroupAvesterra Group — це сучасне підприємство із багаторічною історією. Ми виробляємо натуральну корисну курятину, щоб допомагати кожній людині вести здорове та щасливе життя й будувати його для близьких. Починати треба з себе, тому ми піклуємося про чесні й комфортні умови праці з амбіційними можливостями розвитку та здоровим балансом між роботою та відпочинком. Наш принцип — […] КанцТоргТоргова група «КанцОптТорг» успішно працює на ринку України з 1995 року і є одним із найбільших оптових постачальників в Україну матеріалів для поліграфії, офісу та пакування від провідних світових виробників. Центральний офіс Торгової групи «КанцОптТорг» знаходиться в Дніпрі . Наші філії працюють у семи регіонах України: Києві, Львові, Одесі та Донецьку . Наявність складських приміщень […] БіопластикЕксклюзивний дистриб’ютор оксо-біорозкладної добавки TDPA EPI в Україні — лідера ринку оксо-біорозкладання у світі вже понад 20 років! А також виробник біорозкладної упаковки. Спецбудмонтаж-21«Спецбудмонтаж-21» — інженерно-будівельна компанія, яка понад 10 років успішно працює на національному ринку, реалізуючи будівельні проекти для українських інвесторів. Наша компанія спеціалізується на професійному управлінні будівельними проектами різного призначення та складності. Ми разом функціонуємо як генпідрядна організація, розробляємо проекти з «нуля» та втілюємо їх у життя відповідно до технічного завдання замовника. Працюємо з обласним та […] Айті ПроектКомпанія заснована в 2010 р. Основними напрямами діяльності були: розробка, модернізація і реалізація безконтактної апаратури, локомотивної і апаратури для метрополітену на території СНД; розробка мікропроцесорних і релейних систем для залізничного транспорту; реалізація проектів по автоматизації, диспетчеризації і впровадженню систем безпеки. З 2018 р. розпочата розробка, виробництво і інтеграція рішень LoRaWAN під ТМ Atiko. За короткий […] Днепромет МПроизводство металлов, подсобные работы Фреш Фуд«Фреш Фуд» — дистриб’юторська компанія, яка працює на ринку України з 2007 року. Асортимент: заморожена та охолоджена курятина; риба та морепродукти; свинина; субпродукти; вершкове масло та сири; полуфабрикати. Неодноразово очолювали рейтинг найефективніших дистриб’юторів України. Fit4YouНародна мережа фітнес-центрів: 4 клуба, представлено більше 25 напрямків групових тренувань, послуги тренажерного залу, масажу, солярію, персональних тренувань. Робимо спорт доступним для кожного! МітфростВиробництво та заморожування напівфабрикатів АкваСфераКомпанія « АкваСфера » — лідер ринку зі встановлення та сервісного обслуговування басейнів, лазень та саун, а також систем очищення води. Понад 10 років досвіду у цій сфері. Наша місія — створювати простір комфортного та здорового способу життя. НєфтекНєфтек працює нафтотрейдером на українському ринку з 1997 року. За ці роки ми завоювали довіру у наших покупців і продовжуємо виконувати зобов’язання з постачання ПММ високої якості від найкращих виробників. На сьогоднішній день Нєфтек — це мережа з 18 ти АЗС в Дніпропетровській обсласті, сучасна нафтобаза і парк бензовозів. Наші автозаправні станції розташовані на виїзних […] АкордбанкЗ 2008 року ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» надає прості, надійні та професійні фінансові рішення для бізнесу та населення. ПуАТ «КБ «АКОРДБАНК» неодноразово визнано переможцем різних рейтингів в банківській сфері. Зокрема, Банк посідає 8 місце в країні за розбудовою регіональної мережі, входить до Топ-5 серед великих приватних банків 2024 року за категоріями «Роздрібний банк» та «Ощадний банк […] Poetry homePoetry Home — український бренд, що спеціалізується на створенні парфумерних продуктів преміум-класу та товарів для ароматизації приміщень. Ми не просто продаємо аромати — ми створюємо емоційний досвід, що підкреслює індивідуальність кожного простору. З 2016 року ми забезпечуємо високі стандарти якості, розробляючи унікальні композиції разом із провідними французькими партнерами. DomusAuriDomusAuri — офіційний представник винної компанії «BADAGONI» «Ceviko», «GURJI» в Україні та брендів ТM «BADAGONI», TM «GURJI», TM «RONCO»,TM «Terre della Costa». Ми спеціалізуємося на імпорті та дистрибуції алкогольних і безалкогольних напоїв з 2009 року. De-CorsШирокоформатний друк сольвентними чорнилами. Інтер`єрний друк. УФ-друк Підвищення кваліфікації з подальшим збільшенням розміру ЗП Перехід на керуючі посади з подальшим збільшенням з.п. |