Лия МП
Дистрибуция продуктов питания
Отзывы о работодателях РовноЛия МПДистрибуция продуктов питания Фибратекс ПлюсВ Украине производство санитарных и гигиенических продуктов компанией «Фибратекс Плюс» начато с 2020 году в г. Ровно. Размещение производства на территории Украины позволило сделать продукт европейского качества конкурентоспособным по цене. УпаковкамагТоргівля пакувальними матеріалами. Нектар РівнеВиробництво продуктів харчування бакалійної групи. Оптова торгівля спеціями та продуктами харчування. БетоланКомпанія Бетолан пропонує широкий вибір продукції: виробництво тротуарної плитки, бруківки, добірні елементи мощення, малі архітектурні форми, елементи парканів, стінових колотих рваних блоків. KanсBazaКанцБаза — торговля канцелярскими товарами! У нас в ассортименте присутствуют все необходимые для школы и офиса канцтовары, бизнес-подарки, детские игрушки, различные наборы и товары для творчества, детская литература и много других интересностей. Рівненський завод високовольтної апаратуриРівненський завод високовольтної апаратури (Высоковольтный союз) здійснює повний цикл виробництва обладнання високого, середнього та низького класів напруги — від проектування до шефмонтажу та сервісного обслуговування. РелембудОптово-роздрібний продаж будівельних інструментів. Світ ПокрівліКомпания «Світ Покрівлі» занимается реализацией материалов, которые могут понадобиться при строительстве дома любого типа. AppTubeAppTube — молода компанія, що стрімко розвивається. Наша мета — дарувати людям задоволення, а найкраще для цього підходить техніка Apple. Якщо коротко, то ми люди, які бажають надати Вам кращу техніку за найкращою ціною в Україні. Dybok.uaДУБОК — если нужна мебель. Мы не продаем красоту, вдохновение, или аромат свежезастеленной постели. Мы продаем мебель. Просто мебель. Чтобы просто жить. Кухню – чтобы готовить, кровать – чтобы спать, стул – чтобы сидеть. ОВИСТовариство з обмеженою відповідальністю фірма «ОВІС» працює на ринку продовольчих товарів України з 1994 року. Ми є одними з підприємств гуртової торгівлі продуктів харчування західного регіону України, що міцно закріпилось в цій галузі. Західна оптова компаніяОптовая торговля минудобрениями. ИнтерсофтКомпанія ІнтерСофт спеціалізується на обслуговуванні, навчанні, оптимізації та програмуванню продуктів 1С:Підприємство 8 як для корпоративних так і приватних осіб. |