Калинівська варта
Отзывы о работодателях ФастовКалинівська вартаКП «Калинівська варта» КСР Охорона громадського порядку Охорона комунального майна Пультова охорона Група швидкого реагування Контроль дотримання правил благоустрою Підготовка цивільного населення до національного спротиву АвтотранспортникРемонт та обслуговування вантажного транспорту (СТО), виробництво спец. техніки, встановлення додаткового обладнання, авто послуги, складська та митна логістика. Іоліт ТМКомпания — лидер на рынке укладки фэм. Механізоване укладання дорожньої бруківки (тротуарної плитки) на об’єктах промисловості по всій території україни Доктор ОптикаМи «молода» компанія. Ми розширяємося і плануємо відкриття нових оптик. Ми навчаємося в процесі безперервних змін, шукаємо відповіді на виклики, що виникають кожного дня і впроваджуємо нові рішення, ідеї. Ми працюємо з «інноваційними продуктами» (окулярні лінзи, оправи, контактна корекція), що відповідно формує певні вимоги до нашого персоналу: високий рівень кваліфікації, інтерес до інновацій, участь в […] Стиль ТехноКомпанія Стиль Техно має багаторічну історію з 2004 року у сфері транспорту та логістики. Основним напрямком діяльності є перевезення продуктів харчування та товарів, що потребують температурного режиму. Місія компанії — задовольнити потребу замовника послуг вчасно, якісно і надійно. У 2023 році компанія відкрила новий напрямок по імпорту м’яса та цитрусових. Команда Стиль Техно — найбільша […] НаталісКомпанія НАТАЛІС — безумовний лідер зеленої галузі України. Повний цикл виробництва та продажу декоративних рослин, а також послуг по ландшафтному дизайну. Два розсадника декоративних рослин загальною площею 48 га 5 садових центрів в Києві, Київскій області та м. Одеса Ландшафтний відділ КрайзельKREISEL UA — компания, которая стремительно развивается, входит в большой международный строительный холдинг FIXIT TROСKENMÖRTEL Holding AG и занимается производством сухих строительных смесей. Веста-Пресс, ВентанаРедакция газеты Веста-Пресс, Вентана |