Іоліт ТМ
Отзывы о работодателях ФастовІоліт ТМКомпания — лидер на рынке укладки фэм. Механізоване укладання дорожньої бруківки (тротуарної плитки) на об’єктах промисловості по всій території україни Доктор ОптикаМи «молода» компанія. Ми розширяємося і плануємо відкриття нових оптик. Ми навчаємося в процесі безперервних змін, шукаємо відповіді на виклики, що виникають кожного дня і впроваджуємо нові рішення, ідеї. Ми працюємо з «інноваційними продуктами» (окулярні лінзи, оправи, контактна корекція), що відповідно формує певні вимоги до нашого персоналу: високий рівень кваліфікації, інтерес до інновацій, участь в […] Стиль ТехноКомпанія Стиль Техно має багаторічну історію з 2004 року у сфері транспорту та логістики. Основним напрямком діяльності є перевезення продуктів харчування та товарів, що потребують температурного режиму. Місія компанії — задовольнити потребу замовника послуг вчасно, якісно і надійно. У 2023 році компанія відкрила новий напрямок по імпорту м’яса та цитрусових. Команда Стиль Техно — найбільша […] НаталісКомпанія НАТАЛІС — безумовний лідер зеленої галузі України. Повний цикл виробництва та продажу декоративних рослин, а також послуг по ландшафтному дизайну. Два розсадника декоративних рослин загальною площею 48 га 5 садових центрів в Києві, Київскій області та м. Одеса Ландшафтний відділ КрайзельKREISEL UA — компания, которая стремительно развивается, входит в большой международный строительный холдинг FIXIT TROСKENMÖRTEL Holding AG и занимается производством сухих строительных смесей. Веста-Пресс, ВентанаРедакция газеты Веста-Пресс, Вентана |