Отзывы о работодателях Киев

Основной целью «НОВА КОЛОР» является поставка лучшего профессионального оборудования для прачечных и химчисток на рынок Украины, а также его гарантийное обслуживание и поставка оригинальных запчастей. Нашими поставщиками являются ведущие компании, производящие наилучшее оборудования для химчисток и прачечных . Ми являемся эксклюзивным представителем в Украине крупнейшего в мире производителя оборудования для прачечных Alliance Laundry Systems, UniMac […]

Наше підприємство займається свинарством

Хостинг-провайдер преміум-класу для високонавантажених веб-проектів.
Лаба Рейтинг — це незалежна онлайн-платформа, що допомагає студентам обрати найкращих виконавців студентських робіт. Ми перевіряємо всі відгуки на предмет “накрутки”. На нашому сайті розміщені лише реальні відгуки студентів українських ВНЗ, які замовляли курсові, дипломні чи інші роботи у компаній, що розміщені у рейтингу.

RESOURCEGROUP здійснює постачання: Вугільної продукції Аграрної продукції Нафтопродуктів Металургійної продукції Кабельно-провідникової продукції транспортного обладнання та спецтехніки і т.д.

Компания работает на фармацевтическом рынке более 10 лет, и давно завоевала признание среди специалистов в области отечественной медицины и фармации благодаря безупречному качеству продукции, профессионализму сотрудников и современным методам руководства, обеспечивающим мотивацию и сплоченность коллектива.

Компанія Альпдніпро є одним із лідерів ринку України у сфері промислового альпінізму. Компанія регулярно покращує якість наданих послуг та прагне проводити роботи згідно з найвищими стандартами безпеки.

Компанія «Рутмарт» — сучасна, професійна команда, що надає повний спектр послуг з управління мережами роздрібного та громадського харчування. Компанія бере на себе відповідальність щодо збільшення рентабельності, зростання лояльності клієнтів та досягнення стратегічних цілей компанії.

MY KAVA — українська мережа кав’ярень із власним виробництвом з обсмаження кави. Більше 25 кав’ярень в різних містах України.
ТОВ «Енерджи Трейдинг» — надійний постачальник електричної енергії для бізнесу та організацій по всій Україні. Ми працюємо на ринку енергетики, забезпечуючи стабільні поставки, прозорі умови співпраці та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Компанія VINUR — провідна компанія в галузі енергопостачання. Вже понад 12 років ми працюємо на ринку України. Компанія VINUR є провідною компанією у сфері створення та обслуговування систем гарантованого і незалежного електропостачання підприємств і установ по всій території України. Великий практичний досвід компанії та її співробітників дозволяє будувати «під ключ» системи резервного та гарантованого електропостачання […]

В 2006 году мы открыли площадку в г. Харькове, которая занималась покупкой и продажей деревянной тары бу . С этого момента наша компания постоянно развивалась. Для удобства работы с южными регионами в 2013 году мы открыли филиал в г. Одесса, в 2014 году последовало открытие филиала в г. Николаеве. Для центральных областей нашей страны в […]

Мережа ресторанів.

eStore.ua — преміальна роздрібна мережа з продажу техніки Apple. Це не просто магазини, це місце де ви можете торкнутися дивовижного світу Apple, вільний доступ дає можливість випробувати будь-який продукт у спокійній та приємній атмосфері. Новинки від Apple, цікаві гаджети, модні аксесуари, доброзичливий персонал та комфортна атмосфера чекають на Вас у фірмових магазинах eStore.ua

OPERA COFFEE — мережа кав’ярень .
Eleven — рекрутингова агенція, яка спеціалізується на пошуку працівників для компаній у галузі військових технологій. Наша ціль — підтримувати розвиток оборонної промисловості та допомагати об’єднувати тих, хто наближає Перемогу. Ми шукаємо профільних спеціалістів зі стажем роботи на виробництві та кандидатів з мінімальним досвідом, допомагаючи їм робити перші кроки та отримувати практичні навички з реальними роботодавцями.

Компанія OCEAN GROUP — проектування та виготовлення дизайнерських меблів на замовлення.
WELLMARKS — це українська патентно-юридична компанія, яка спеціалізується на розробці, реєстрації та захисті прав на інтелектуальну власність в Україні та світі з 2010 року. Ми працюємо тільки в інтересах клієнтів і завжди в команді. Надаємо повний перелік послуг по реєстрації бізнесу та внесення будь-яких змін до вже існуючого.

REMO Group — Експерт № 1 у світі композитних рішень Про нас REMO International Group — компанія з 20-річною історією успіху на ринку України. Ми є провідним дистриб’ютором висотехнологічних матеріалів для промисловості: від епоксидних смол та гелькоутів до повного спектру складників для виробництва склопластику та штучного каменю. Ми не просто постачаємо сировину — ми впроваджуємо інноваційні […]
Компанія має свій автопарк вантажних автомобілів, рефрежираторів та тентів, виконує перевезення міжнародні та по территорії України. Гарний та дружній коллектив, дуже комфортні умови праці та зараобітної плати. Робимо бронювання працівників.