Отзывы о работодателях Львов

Аквамен

Доставка води та супутніх товарів по місту.

Shamani

Салон краси Shamani.

Royal Vision

Креативна фотостудія Royal Vision — заснована у 2015 році в м.Тернопіль, займаємось професійною фото відео зйомкою, та миттєвим друком фотографій у ресторанах, навчаємо персонал правильно та креативно фотографувати людей, об’єкти та природу, розбиратись в професійній техніці, вчимо навикам продаж та розширення зони комфорту для легкого спілкування з клієнтами.

Orent

Послуги компанії: — організація корпоративних заходів; — технічне забезпечення; — організація найголовніших фестивалів та свят Львова; — дизайн; — організація концертів.

Nail Garden

Молода студія краси в центрі міста. Ми розвиваємось з шаленою швидкістю, для нас головне — любов до своєї справи та професіоналізм. Ми шукаємо майстрів до команди і назавжди, будь разом з нами. » В нас повна база постійних клієнтів, матеріали преміум класу, лояльність та дружня атмосфера. Працюємо на якість. В нас Nail Garden — beauty&happiness.

Nail and Colour

Друзі, наша команла Nail & Colour шукає найкращих спеціалістів у команду! Ми дружня команда студії краси, яка існуємо на ринку вже 5 років!

Kondratiuk Nails

Kondratiuk Nails — досконалість нігтьового сервісу у Львові. Концептуально нова мережа студій.

Golden Pegasus LLC

Локализационная компания/Переводы.

CLT Appliance Repair

Компанія по ремонту побутової техніки в США.

Файноклин

Национальный оператор услуг административного обеспечения крупных корпоративных клиентов (в сфере профессиональной уборки).

Steffany

Самая модная и быстрорастущая сеть салонов красоты «Steffany»

Les Anges, Beauty Hall

Les Anges — Beauty Hall — це місце зустрічі з Ангелами Краси, котрі наповнять тебе Гармонією, Натхненням, внутрішньою Силою та Пристрастю.

Happy Hearts

Happy Hearts — міжнародне дейтингове агентство, яке співпрацює з провідними сайтами знайомств з усього світу.

Сool.club

Основным направлением деятельности Сool.club является написание академических работ на английском языке. Компания успешно работает с 2005 года (в активе более 10 брендов), за это время было написано более 2,500,000 страниц для десятков тысяч клиентов из 60+ стран.

Львівводоканал

Львівводоканал — найбільшими виробниками послуг з водопостачання та водовідведення у Львівській області.

ЙЕ Енергія

Найбільший постачальник природного газу та електроенергії в Україні, який забезпечує ресурсом 8,2 млн сімей (2/3 побутових споживачів газу в Україні) і близько 100 тисяч підприємств і організацій.

Clever Study

Надаємо iнформацiйно-консультаційні послуги з написання зразкiв наукових робіт, рефератів, курсових, контрольних, дипломів. Завдяки нам студенти будуть вкладати час у родину, дітей, обов’язки, кар’єрне зростання та просування за посадами, а не писати щось.

Вівіано

безболісна лазерна епіляція апаратна корекція фігури косметологія спеціалісти з вищою мед освітою

Good Vibe

Мы ведем коммуникацию от имени клиентов для продвижения и повышени рейтинга их анкет на западных сайтах знакомств. У нас гибкие условия удаленной работы и стабильный заработок. За 3 года расширили команду до 150 человек и работаем топовыми зарубежными ресурсами.

104.ua

104.ua сервісна компанія № 1 на ринку комунальних послуг. Група компаній, керуючих складними інженерно-технічними системами територіально розподіленої мережі. Бренд 104.ua символізує комплексне вирішення завдань, які дозволять поліпшити обслуговування споживачів газу, модернізувати галузь і впровадити єдині стандарти роботи.