Comparex UACOMPAREX, глобальна компанія з 30-річним досвідом роботи в галузі ІТ-послуг, є одним з провідних світових партнерів, що спеціалізується на постачанні програмного забезпечення, та № 1 в області послуг з управління ліцензіями на ринку EMEA. Ситроникс Телеком Солюшнс УкраинаSitronics Telecom Solutions Ukraine — национальный поставщик комплексных технологических решений. ДП «Електричні системи»Государственное предприятие «Электрические системы» — новое масштабное предприятие по производству электрокабельных жгутов для автомобилей европейских заводов. ПТК АгрокомсервисООО Производственно торговая компания «АГРОКОМСЕРВИС» КП Благоустрiй ВМРКомунальне підприємство «Благоустрій» Вараської міської ради ФОП Каменский Юрий НиколаевичИнтернет-магазин «Trend Sale», trendsale.com.ua, sumka.trendsale.com.ua, carmirror.trendsale.com.ua CartelCARTEL об’єднує сім’ю ресторанів української, італійської, азійської кухонь, мережу швидкого харчування «Eat’n’Go!», розважальний комплекс БУКА, автентичну «Банька на дровах» та відпочинково-оздоровчий комплекс VODA club. Estet PortalEstet-portal.com — интернет-издание в сфере эстетической медицины. krasa / review - відгуки про косметикуШукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики. |