Отзывы о работодателях Ивано-Франковск

Укрлідер-Мет

Logistix101 Inc.

Транспорт, логістика

Ursus

Casual сорочки з льону. Власне виробництво. Made in UA. Моделі під різні фігури. Вишиємо ваші ініціали/монограму.

Падана Кемикал Компаундс

ТОВ «Падана Кемікал Компаундс» — виробниче підприємство з італійським капіталом, засноване в 1999 році, розташоване в с.Ямниця, Тисменицького р-ну, Івано-Франківської обл. Наше підприємство виготовляє широку гаму композицій ПВХ. При цьому, нашою спеціалізацією є виробництво високотехнологічних пластифікованих композицій, об’єднаних під торговою маркою DANVIL.

Українець, ТМ

Виробництво та дистрибуція товарів широкого вжитку. Компанія на ринку з 2008 року. Найголовніше досягнення та найцінніша нагорода — це сформований колектив та задоволені споживачі нашої продукції!

Logogroup

Компанія «Logogroup. Packaging solutions» (ЛОГО ГРУП) займається виробництвом і продажем поліетиленових пакетів («Bastion», «Т.М. Українець», «Есо», «Redstar»), гнучкої пакувальної плівки та іншої поліетиленової та поліпропіленової упаковки, упаковки в рулонах з ламінованої та комбінованої плівки.

SELECT*

SELECT* – професійна команда фахівців із підбору персоналу, що здійснює пошук талантів в Україні, Європі та США.

ОП-АРТ СТАНДАРТ

NetLS

NetLS – команда професіоналів, метою якої є створення успішних інноваційних програмних проектів, які б перевершували сподівання наших клієнтів.

Posco

Лигос

Компанія Лігос заснована у 1997 році, як виробник хлібобулочної продукції.

УкрНДІгірліс

УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ГІРСЬКОГО ЛІСІВНИЦТВА ІМ. П.С. ПАСТЕРНАКА (УКРНДІГІРЛІС)

[bvblogic]

[bvblogic] – інноваційна компанія по розробці та впровадженні ефективних ІТ-рішень.

ДПВО Карпати

Cartel

CARTEL об’єднує сім’ю ресторанів української, італійської, азійської кухонь, мережу швидкого харчування «Eat’n’Go!», розважальний комплекс БУКА, автентичну «Банька на дровах» та відпочинково-оздоровчий комплекс VODA club.

Копійочка

CONCEPT MARKETING GROUP (CMG)

WritersBoom

Writersboom.com is a Ukrainian freelance writing company that helps people make good cash.

Electrolux Ukraine LLC

Electrolux — один из мировых лидеров производства бытовой техники и профессионального оборудования, продающий ежегодно свыше 40 миллионов изделий покупателям из 150 стран мира.