Spinoff

SPINOFF.COM LTD IS A EUROPEAN SOCIAL ENTERPRISE

PM-International, Fit Line

Віп Захист-1

Компанія ТОВ «Віп — Захист — 1» пропонує Вашій увазі послуги з фізичної охорони об’єктів різного ступеню складності.

Пресском

Компанія PressCom успішно працює на ринку слаботочних систем, аудіо, відео інсталяцій і сервісу з 2004 року.

Interior Group

Megalove

Унікальна шлюбна агенція України, яка успішно працює з 2007 року! Наша команда складається виключно із професіоналів, які проходять інтенсивне навчання, знають та розуміють місію компанії — поєднувати серця. Ми пропонуємо знайомства з гідними іноземними чоловіками, співпрацюємо з топовими сайтами знайомств. Ви можете бути впевнені в тому, що ваші дані потрапляють лише на достойні платформи. Нас […]

Gold Support

Giulia, Текстиль Ритейл

В фирменных магазинах представлен широкий ассортимент носочно-чулочных изделий, леггинсов, бесшовного белья, женского белья, одежды для дома и сна, а также для занятий спортом.

Ваша Оптика

Хатнес Ай Ти

RGK Mobile

RGK Mobile is a global mobile provider of m–commerce services, specializing in sales of licensed digital content and mobile payment aggregation.

Интернет-магазин Farina

Интернет-магазин Farina всегда рад предоставлять своим клиентам качественные, профессиональные кондитерские и хлебопекарские принадлежности для успешного бизнеса и творческого роста начинающих кулинаров.

Бюро переводов «Азбука»

Бюро переводов «Азбука» — это 10 лет работы на рынке языковых переводов, сформированная команда квалифицированных менеджеров, устных и письменных переводчиков и корректоров.

Ален

Типография «Ален»

Полифарб Украина

Polifarb — это современное производство лакокрасочных материалов в Украине.

Бюро продаж Андрея Крупкина

Бюро продаж Андрея Крупкина — создаём прибыльные отделы продаж с гарантией результата.

Svetlana Borman brodetskiy smuel c.p.a

DG Max Group

Укргазавтоматика

ООО «Укргазавтоматика» — поставщик автоматики и контрольно-измерительных приборов.

Буд-Маркет-LEX ФОП Ляшенко Е.С. (CenTraL клуб)

krasa / review - відгуки про косметику

Шукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики.